tomek80
Użytkownik
Phila dziś to też mina raczej.Sam wziąłem to do dubelka z philadelphią za mniejszą stawkę.
Phila dziś to też mina raczej.Sam wziąłem to do dubelka z philadelphią za mniejszą stawkę.
bez szansPhila dziś to też mina raczej.
Nie wiem kto tu jest nieudacznikiem. Oni grają w najlepszej lidze świata a Ty siedzisz przed monitorem i narzekasz.Zeby przegrać końcówke z bullsami to trzeba byc niewyobrazalnymi zerami, naprawdę z +8 zrobic -9, no po prostu zera pierwsza klasa...
Utah i Phila takie końcówki, co zmroziły krew w żyłach, bo być takim nieudacznkiem to trzeba naprawdę umieć
Teraz Mavericks pokazuje co potrafi... oby przegrali.
Ciekawe jak gsw ????Boston Bruins over 2,5
Indiana Pacers under 102,5
@3.11
Dobrej nocki
1:8Pifa u18-Pune u18 over 8.5
@1.95 Fortuna już 2.01
Szkoda kurde, kurs fajny I blisko było.Ciekawe jak gsw ????
boom
w Pakistanie. Ogladam te itf'y i to zal patrzec, a grac strachDziś dużo teni$$A ????
Wiesz co. Ja przyjalem najbardziej lamerska stategieNo jeśli chodzi o Pakistan i Honk Kong to na pewno nie ma co grać, ale to też zależy kto co gra i jaką ma strategię ????
Swoją drogą nie mogę już się doczekać AO czuję, że przyszłym roku to będzie żyła złota
SSpoleczna slusznosc to zawsze czarne i czerwone, ale znudzila mi sie ruletkaTak tylko, że po pierwsze siedząc na prywatnym w przeglarce mogę co chwilę sobie kliknąć kto wygra ???? a po drugie czasami jest rozkład 20 do 80 np. a faworytem jest i tak ten co ma 20
Ja pamietam jak wrocilem z imprezy i puszczalem po 200 i zrobilem z 900 na 1600, a rano nie mialem nic.Ruletka fajna sprawa ???? Pamiętam jak w bahu x lat temu z 3,5zł zrobiłem 250pln ????