San Gwan-Melita (Malta) over 1.5 ht
@2.63
Nie, z zasady nie gram szwedzkich mixów, a i hunter i spółka mi nieraz nerwów napsuli ????Pasek obserwujesz może Valiance vs GODSENT? Myślisz że kto wygra?
Na STS jest kurs 2,50 że Valiance wygra mecz, gram za drobne ???? live oczywiścieNie, z zasady nie gram szwedzkich mixów, a i hunter i spółka mi nieraz nerwów napsuli ????
Za to miałem Sprout grać 2:0 i nie zdążyłem ????
Haha to dobrze bo miałem dubla jsw 3:0 i Valiance handicap 1,5+ z godsent. Teraz za wygraną leci HAVU no i do dubla coś pomyślęMógł i radził sobie całkiem całkiem ????
Włączył człowiek JSW żeby chłopaki ogarnęli się w tym 3 secie i od razu 19-16 ????
Argument?Przejedziecie się na tym HAVU ????
Nie przeczę, możliwe że masz rację ale to jest bukmacherka. Tutaj na wszystkim można się przejechać bo jakbyś wszystko wygrywał to prawdopodobnie nie siedział byś na tym forumPrzejedziecie się na tym HAVU ????
Strzelam, że on tak chce albo najlepszy forumkowy argument - poszła masówka ????Argument?
Oba mecze po 3:0 ???? czekam na HAVU terazPopieram grać na Friedrichshafen i dodatkowo dać jeszcze np ACH Ljubljana
Dwie siatki siedzą, czekamy na Finów ????A ja poszedłem w
Jastrzębski -2,5
Friedrichshafen -1,5
HAVU win (CS:GO)
polecam HAVU, przeciwnicy mocno dołują ostatnio, nie widzę żeby ugrali z Finami 2 mapy ????
Masówka na typ, który podałem godzinę temu? Szybcy jesteście ????Strzelam, że on tak chce albo najlepszy forumkowy argument - poszła masówka ????
To tylko moje podejrzenia na jego argumenty ????Masówka na typ, który podałem godzinę temu? Szybcy jesteście ????
no co Ty, niepowazny? kursy spadna.Co proponujesz?