Czy ja wiem... z tych kwali dla mnie mustbety to GGL i Mathieu, w obu meczach szanse 50/50, a kursy zawyżone.Też mam takie zdanie, ale siedziałem nad nim 3 godziny i kminiłem Milmann czy Coric i tak po krótce, bo obecnie nie ma mnie w domu jest to mocny bet. Sam Coric to oczywiście idiota, ale w tym sezonie pokazuje się z niezłej strony, ogólnie to na tych lepszych turniejach zazwyczaj pogrywa.. Mały kurs, ale na moje to must bet. Donskoj to nie ta liga, jak Coric przegra I set to dokładam. Do meczu
Bez komentarza ostatni gem 1seta, tyle błędów Hlavackovej że szkoda gadaćzagrałem dodatkowo Babos/Hlavackova 2:0 po @2.45
Bertens i Larsson nie powinno już być po 1meczu w tym turnieju, grają po prostu tylko solidnie.Jestem przerażony co Wy gracie...Babos wczoraj skręcony staw skokowy, generalnie żadnych przesłanek żeby w ich stronę coś grac..Skąd ta masówka?
Na Babos nic więcej poza solidnością nie trzeba..Bertens i Larsson nie powinno już być po 1meczu w tym turnieju, grają po prostu tylko solidnie.
To dziwne że ogarnęły Hingis i Chan w poprzedniej rundzie, które miały ten turniej przypisywany od połowy sezonuNa Babos nic więcej poza solidnością nie trzeba..
Dzięki za info.Jestem przerażony co Wy gracie...Babos wczoraj skręcony staw skokowy, generalnie żadnych przesłanek żeby w ich stronę coś grac..Skąd ta masówka?
Mimo 24 lat 29 finałow debla z czego 17 zwycięskich. Jak nie patrzeć za dużo na nią nie trzebaNa Babos nic więcej poza solidnością nie trzeba..
Psychol jak widzisz finał Pan lepiej napisz...Wczoraj w obu półfinałach się pomyliłeś to dziś statystycznie powinieneś trafić ????Dzięki za info.
Mimo 24 lat 29 finałow debla z czego 17 zwycięskich. Jak nie patrzeć za dużo na nią nie trzeba
Co z tego że dopiero dzisiaj rozliczyli? Większość ludzi by od razu przegrała wygraną grając coś na siłę z myślą że sprzyja im szczęście.
W obu półfinałach się pomyliłem a to dobre. Lepiej sprawdź co typowałem zanim napiszesz.Psychol jak widzisz finał Pan lepiej napisz...Wczoraj w obu półfinałach się pomyliłeś to dziś statystycznie powinieneś trafić ????
Yy co z tego ? Mało istotny jest fakt, że masz zamrożone pieniądze ? Mało ważne, że nie możesz zagrać NBA na noc ?Co z tego że dopiero dzisiaj rozliczyli? Większość ludzi by od razu przegrała wygraną grając coś na siłę z myślą że sprzyja im szczęście.
Tak to przynajmniej można się przespać i z chłodną głową podejść do dzisiejszych betów.
Lepiej się przespać z chłodną głową, niż grać NBA ????Yy co z tego ? Mało istotny jest fakt, że masz zamrożone pieniądze ? Mało ważne, że nie możesz zagrać NBA na noc ?
Nie grałem Sevili, bo się nie oplacało po tym kursie. Wyraziłem tylko swoje zdanie, że to weźmie ????Tak?? I ile wygrałeś?? ???? ???? ????
Dla mnie jest to mało istotne. Gdybym chciał coś zagrać na siłę to bym zrobił kolejny przelew, a kasę z zamrożonego zakładu bym wypłacił po jego rozliczeniu. Z tym że nie gram nic na siłę, chyba że za jakieś drobne.Yy co z tego ? Mało istotny jest fakt, że masz zamrożone pieniądze ? Mało ważne, że nie możesz zagrać NBA na noc ?
Scandicci pierwszy set strasznie dały du.y ale powinny się obudzić i mecz ogarnąć
ostatni typ z tego meczu Scandicci mecz @1,9 wierzę że to wygrają jak nie to będzie dość spory minu