>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
SSG jak na razie mizernie, ale to pierwsza mapa, kolejne trzy mogą zmiażdżyć ???? Zły draft, dziwne wybór na toplane, ale może ogarną jak trzeba

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Też mam takie zdanie, ale siedziałem nad nim 3 godziny i kminiłem Milmann czy Coric i tak po krótce, bo obecnie nie ma mnie w domu jest to mocny bet. Sam Coric to oczywiście idiota, ale w tym sezonie pokazuje się z niezłej strony, ogólnie to na tych lepszych turniejach zazwyczaj pogrywa.. Mały kurs, ale na moje to must bet. Donskoj to nie ta liga, jak Coric przegra I set to dokładam. Do meczu ;)
Czy ja wiem... z tych kwali dla mnie mustbety to GGL i Mathieu, w obu meczach szanse 50/50, a kursy zawyżone.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Jestem przerażony co Wy gracie...Babos wczoraj skręcony staw skokowy, generalnie żadnych przesłanek żeby w ich stronę coś grac..Skąd ta masówka?
Bertens i Larsson nie powinno już być po 1meczu w tym turnieju, grają po prostu tylko solidnie.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Na Babos nic więcej poza solidnością nie trzeba..
To dziwne że ogarnęły Hingis i Chan w poprzedniej rundzie, które miały ten turniej przypisywany od połowy sezonu
EDIT
Babos nie wygląda na taką, która coś by miała skręcone. Biega jak szalona, chyba że ma blokadę.
EDIT2
Nie lubię STB, a jeżeli chcę żeby mój kupon był w grze to musi tak być ????

drexler 570

drexler

Użytkownik
Gratulacje, jednak wygrały. Ja w nie nie wierzyłem, Hlavackova wzieła sprawy w swoje ręce i pociągneła ten debel. Babos grała kaszankę..

drexler 570

drexler

Użytkownik
Dzięki za info.

Mimo 24 lat 29 finałow debla z czego 17 zwycięskich. Jak nie patrzeć za dużo na nią nie trzeba
Psychol jak widzisz finał Pan lepiej napisz...Wczoraj w obu półfinałach się pomyliłeś to dziś statystycznie powinieneś trafić ????

psychol32 488,4K

psychol32

Użytkownik
Co z tego że dopiero dzisiaj rozliczyli? Większość ludzi by od razu przegrała wygraną grając coś na siłę z myślą że sprzyja im szczęście.
Tak to przynajmniej można się przespać i z chłodną głową podejść do dzisiejszych betów.
Psychol jak widzisz finał Pan lepiej napisz...Wczoraj w obu półfinałach się pomyliłeś to dziś statystycznie powinieneś trafić ????
W obu półfinałach się pomyliłem a to dobre. Lepiej sprawdź co typowałem zanim napiszesz.
Dzisiaj grałem tripla Babos/Hlavackova +Venus wygra seta + Tsonga

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Co z tego że dopiero dzisiaj rozliczyli? Większość ludzi by od razu przegrała wygraną grając coś na siłę z myślą że sprzyja im szczęście.
Tak to przynajmniej można się przespać i z chłodną głową podejść do dzisiejszych betów.
Yy co z tego ? Mało istotny jest fakt, że masz zamrożone pieniądze ? Mało ważne, że nie możesz zagrać NBA na noc ?

psychol32 488,4K

psychol32

Użytkownik
Yy co z tego ? Mało istotny jest fakt, że masz zamrożone pieniądze ? Mało ważne, że nie możesz zagrać NBA na noc ?
Dla mnie jest to mało istotne. Gdybym chciał coś zagrać na siłę to bym zrobił kolejny przelew, a kasę z zamrożonego zakładu bym wypłacił po jego rozliczeniu. Z tym że nie gram nic na siłę, chyba że za jakieś drobne.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Scandicci pierwszy set strasznie dały du.y ale powinny się obudzić i mecz ogarnąć
ostatni typ z tego meczu Scandicci mecz @1,9 wierzę że to wygrają jak nie to będzie dość spory minu
✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom