kolego, jak nie wiesz na pewno , to się nie wypowiadajTo jest tylko w nowo otwartych punktach stacjonarnych Fortuny więc lipa.
gram tak od ponad tygodnia , bo nie dawno to odkryłem, (dowiedziałem się na chacie Strefa Typera) więc wiem , że temat działaA to zdarzenie z kursem @1,14 automatycznie wchodzi że jesteś taki pewny?
na głównej stronie po lewej w polu "wyszukaj" wpisujesz Fortuna -> klik. enter i wyskakuje zdarzenie "promocja Fortuna na start" z kursem 1,14, które dodajesz do kuponu. Problem jest tylko taki, że takie kupony rozliczają dopiero następnego dnia rano, przynajmniej ja tak miałem.A jak korzystać z tej promocji "Fortuna na start"? Kto z niej może korzystać?
Podpowie ktoś?
po pierwsze to nie Totolotek niweluje ten podatek, bo ta promocja jest w Fortuna i zdarzenie wchodzi, ponieważ nie jest to "jakiś mecz" z kursem 1,14, który musi wejść, a po prostu zdarzenie podbijające kurs, jeżeli wejdą Ci Twoje mecze to ten automatycznie podbije kurs, a wygląda to takChodzi mi o to czy dodając to zdarzenie po kursie @1.14 totomix je jakoś automatycznie plusuje czy po prostu dodajesz kurs do kuponu 'niwelując' podatek ale najzwyczajniej w świecie ryzykujesz że akurat ten pewniak nie wejdzie.
W efortunie jest cały czas ta promocjaDziś chyba tej promocji nie ma byłem w punkcie Fortuny i nic o tym nie wiedzą, więc tak jak ktoś pewnie wyżej napisał promo tylko w nowych punktach, ale dobre i to.
Bo trzeba grać przez neta , a nie biegać po punktach ???? , to każdy się załapie na promoDziś chyba tej promocji nie ma byłem w punkcie Fortuny i nic o tym nie wiedzą, więc tak jak ktoś pewnie wyżej napisał promo tylko w nowych punktach, ale dobre i to.
chyba Cię człowieku pogieło, że odradzasz granie zdarzenia, które daje w polskim buku wygraną BEZ PODATKU !!!Odradzam komukolwiek korzystanie z promocji FORTUNA NA START - Bonus - promocja Fortuna na start (67501).
Jest to kurs 1.14 wliczany w kupon. Dlaczego odradzam ? Kupony nie są rozliczane od razu po zakończeniu ostatniego zdarzenia. W moim przypadku zakłady z wczoraj zostały rozliczone dziś o 6.55 !!