Ten cashout jest bardziej dla korporacji niż dla gracza. Jeśli tak było to Fortuna nie widziała zagrożenia że typ/typy mogą wejść dlatego nie było możliwości zamknęcia. Taka możliwość jest tylko jak już im się tyłki trzęsą. Nie polecam bukaOpcja Cash Out w fortunie to kpina, miałem prawie połowe meczy na plus, żadne zdarzenie nie było aktualnie w ofercie, a przy kuponie taki napis się znajdował, więc to chyba bład fortuny bo gdy chciałem wypłacic to opcja cash out o dziwo nie była dostepna, a gdy chciałem się skonsultowac z konsultantem na czacie to po 10 minutach wyłąćzyłem bo żaden sie nie odezwał...
Kolejna sytuacja 2/3 meczów weszło, w ofercie aktualnie nie znajdowalo się żadne spotkanie a więc opcja cash out powinna być dostępna, a jednak nie dalo rady, wypłacić, i chyba wiem o co chodzi bukmacher czeka pewnie do rozpoczęcia kolejnego meczu aby opcja cash out zostala zablokowona, to jest kpina, to po co oni to wprowadzili, jak nie da rady z tego skorzystać, podbiłem na czat to powiedzieli tu zacytuję, "o tym kiedy mozna wypłacić opcję cash out decyduje bukmacher" leże i kwiczę chyba czas przerzucic sie na innnego buka, ale wielkiego pola manewru to nie ma w PL, przy obecnym prawie, tylko trzeba kombinowacć z VPNOpcja Cash Out w fortunie to kpina, miałem prawie połowe meczy na plus, żadne zdarzenie nie było aktualnie w ofercie, a przy kuponie taki napis się znajdował, więc to chyba bład fortuny bo gdy chciałem wypłacic to opcja cash out o dziwo nie była dostepna, a gdy chciałem się skonsultowac z konsultantem na czacie to po 10 minutach wyłąćzyłem bo żaden sie nie odezwał...
Jeśli już się zdecydujesz następnym razem na grę u nich warto to rozbić na kilka kuponów po np. 200 złNawet nie wiem jak to skomentować, byłem przed chwilą w punkcie stacjonarnym postawić zdarzenie Gamrot vs Parke za 1000 po kursie 1.6... ... ... komputer mielił i mielił zakład aż w końcu odrzucił go, zredukował max stawke do 176zł (sic!) oraz obniżył kurs do 1.5. Nie wiedziałem, czy się śmiać czy płakać ???? zdecydowanie nie polecam tego buka do grania za normalne stawki.
Jasne, i miałem zamiar tak zrobić jak mi tego nie zatwierdzi, ale nawet nie pomyślałem, że momentalnie obniżą kurs do 1.5 za głupie 1000pln.Jeśli już się zdecydujesz następnym razem na grę u nich warto to rozbić na kilka kuponów po np. 200 zł
Szanowny użytkowniku edi8 chciałem wstawić bezpośrednio informację jaką dostałem na maila, nie wyszło ( napisałem do jednego z moderatorów, aby usunął mój poprzedni wpis), co nie zmienia faktu, że jesteś czujnyW Twoim przypadku Latający Holendrze to chyba chodzi o Fortunę Sittard ????
https://pl.wikipedia.org/wiki/Fortuna_Sittard
Pisz na support dlaczego tak się stało i czy nie ma przypadkiem zwrotu.Witam. Chciałbym dowiedziec się czy mam szanse na odzyskanie kasy. Zagralem 3 spotkania na live, 2 z nich trafiłem a z trzecim nie wiedziałem co się dzieje bo po prostu zniknął z "live". Po paru godzinach okazało się że mecz zakonczyl się walkowerem 3:0. Ja miałem pograny over 3.5 :] rozliczone jako nie trafione...