Chyba Cash Out?Opcja" cash beck" to ściema.MIAŁEM 2 fajne taśmy do skończenia przed czasem i nie daLO sie
Jeśli miałeś możliwą wygraną z ekstra podatkiem to nie idzie zamknąć, poza tym opcja cash out to jest dobrowolna opcja buka.Opcja" cash beck" to ściema.MIAŁEM 2 fajne taśmy do skończenia przed czasem i nie daLO sie
To ze sprzedaje swoje akcje nie znaczy, ze sie wycofuje, różne rzeczy dzieją się na giełdach, zmieniają sie inwestorzy itp.Żadnej ściemy tu nie ma!
Masz tu, na ich stronie
http://www.fortunagroup.eu/public/cb/5b/4b/756938_1295663__2017_03_31_tender_offer_PL.pdf
Coś czuję, że od lipca zostanie totolotek i bwin, a leszczy wykoszą, ale zobaczymy
Szybkie wpłaty wprowadzili raptem tydzień temu chyba, więc możliwe, że dodadzą dopiero przy jakiejś aktualizacji aplikacji po prostu taką możliwośćCzy w fortunie nie da się robić szybkich wpłat przez apkę? Na laptopie normalnie, a na apce mam tylko ten przelew
Najprawdopodobniej miałeś tu na myśli nie firmę bukmacherską Totolotek* a Totalizator Sportowy SA** czyli firmę, która jest 1-osobową Spółką Skarbu Państwa i realizuje ustawowy monopol Państwa - do 1.04 tylko w zakresie gier losowych a obecnie w dziedzinie całego hazardu.Totolotek wszystkich wykasuje, mówię Wam, będzie monopol.
Zakłady, kasyna, automaty, totolotek, zdrapki...
Myślałem, że to już jest to samo, skoro firma bukmacherska posługuje się nazwą totolotek.Najprawdopodobniej miałeś tu na myśli nie firmę bukmacherską Totolotek* a Totalizator Sportowy SA** czyli firmę, która jest 1-osobową Spółką Skarbu Państwa i realizuje ustawowy monopol Państwa - do 1.04 tylko w zakresie gier losowych a obecnie w dziedzinie całego hazardu.