Bo to jest loteria dla kuponów granych w punkcie , wszędzie w punktach masz info i regulaminy , zbierasz sobie te dodatkowe kuponiki z przegranych i wygranych kuponów i trzymasz do losowania. Będą w 4 terminach losowali smartfony i w ostatnim samochód ,Kupony masz dodane do kuponów puszczonych za min.5 zł.Wie ktos moze o co chodzi z ta loteria w Fortunie? Nic nie moge na ten temat znalesc w internecie...
Pamietaj, ze to nie wina buka kiedy system payu przeleje im srodki ???? Za transfer pieniedzy nie odpowiada Fortuna a firma Payu i z doswiadczenia wiem, ze mimo, iz powinno to trwac blyskawicznie nie zawsze tak jest.kolejna debilna firemka - wplacielm kase niby przez payu a kasy nie ma na koncie !!! mega nie polecam dolaczyla ta pseudo firma do koeljnych beznadziejnych firemek typu sts i forbet
to się ciesz, masz coś około 185zł na grę. Fortunka ma jakieś odchyły i rozdaje kasę (punkty) na prawo i lewo , a zapewne graczom którzy tylko przegrywają, albo w ogóle nie grali, żeby zachęcić do gry albo wpłacania kasy , gdy przegrasz bonus ... tak mi się wydajePanowie możecie mi powiedzieć co tu jest grane mam na efortunie 26.000 fkp tylko ja tam nie gram tak po prostu sie zalogowałem
No ale ostatni raz się logowałem w czerwcu żadnego depo w historii nie mogę znaleźć tych punktówto się ciesz, masz coś około 185zł na grę. Fortunka ma jakieś odchyły i rozdaje kasę (punkty) na prawo i lewo , a zapewne graczom którzy tylko przegrywają, albo w ogóle nie grali, żeby zachęcić do gry albo wpłacania kasy , gdy przegrasz bonus ... tak mi się wydaje
słyszałem już podobne historie, popytaj na chacie fortuny co i jak , bo w sumie też jestem ciekaw z jakiej to okazjiNo ale ostatni raz się logowałem w czerwcu żadnego depo w historii nie mogę znaleźć tych punktów
Urodzin czasami nie miałeś?Panowie możecie mi powiedzieć co tu jest grane mam na efortunie 26.000 fkp tylko ja tam nie gram tak po prostu sie zalogowałem