>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Dla mnie jest to mało istotne. Gdybym chciał coś zagrać na siłę to bym zrobił kolejny przelew, a kasę z zamrożonego zakładu bym wypłacił po jego rozliczeniu. Z tym że nie gram nic na siłę, chyba że za jakieś drobne.
Ok ok. Głęboko gdzieś mam to co Ty sądzisz na ten temat.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
wygrana po 1,4 do dubla ✅, ja gram odważniej -8,5 pkt @1,8 ✅ i -1,5 seta po 1,65 ✅, trochę lżej zagrane 2:0 po dwóch setach @2,05 ⛔ i 3:0 po 2,75 ⛔ jest to siatkówka liga włoska kobiet
ogółem duży ✅ z tego meczu i tylko szkoda tego pierwszego seta bo później pokazały kto się będzie bił o mistrza, kto zagrał ten do przodu.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
G2 na Nuke oddało praktycznie za friko 3 rundy i może przegrać wygraną mapę ????
G2 fajnie grało w grupie, ale to co pokazali wczoraj raczej nie wskazywało na ich wygraną ;) Wiem, że piszę dopiero w trakcie, ale jeżeli przegrali swoją mapę na Virtusów i tak naprawdę nuke wygrali fartem z VP to co się dziwić.
Dzisiaj nawet może bym się skusił na VP, ale coś mi się zdaje że SK tak się zrobić nie da.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
G2 fajnie grało w grupie, ale to co pokazali wczoraj raczej nie wskazywało na ich wygraną ;) Wiem, że piszę dopiero w trakcie, ale jeżeli przegrali swoją mapę na Virtusów i tak naprawdę nuke wygrali fartem z VP to co się dziwić.
Dzisiaj nawet może bym się skusił na VP, ale coś mi się zdaje że SK tak się zrobić nie da.
w grupie wygrali 2:0, a dzisiaj mogą polec 0:2
Mirage pickowali Astralisy ????
VP dzisiaj omijam szerokim łukiem, obejrzę sobie bezstresowo

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Na 17 z tenisa polecam Grete Arn w finale itf w Saguenay @1,68 grac puki kurs jeszcze dużo nie spadł, spodziewałem się kursu na węgierkę w okolicach 1,3-1,4 . W tym roku wraca na korty po kilku latach przerwy i ten turniej wygląda w jej wykonaniu wspaniale, odprawia bez żadnych problemów swoje rywalki i dziś też powinna bez zbędnych trudności sięgnąć po triumf

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Lepiej się przespać z chłodną głową, niż grać NBA ????
po dluzszych glebszych ja dzisiaj nba odpuszczam. Ogladne sobie wyjtkowo:p
Jutro sie przeanalizuje i pusci petarde tak jak z Houstom, 1 mecz a dobry za wieksza stawke
i o to chodzi:p czasami odpuscic sobie jedna nocke, super efekt. Korcilo mnie grac korcilo ale powiedzialem sobie nie i koniec:p

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Na 17 z tenisa polecam Grete Arn w finale itf w Saguenay @1,68 grac puki kurs jeszcze dużo nie spadł, spodziewałem się kursu na węgierkę w okolicach 1,3-1,4 . W tym roku wraca na korty po kilku latach przerwy i ten turniej wygląda w jej wykonaniu wspaniale, odprawia bez żadnych problemów swoje rywalki i dziś też powinna bez zbędnych trudności sięgnąć po triumf
Niby wygląda dobrze, ale niech dostanie okresu i co wtedy? A ta Shopfs coś umi? ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Niby wygląda dobrze, ale niech dostanie okresu i co wtedy? A ta Shopfs coś umi? ????
Nie bardzo jak na swoje 29 lat i brak sukcesów. Bardziej ją kojarzę z gry deblowej. Dla mnie zdecydowana faworytką jest 38 letnia węgierka ale zobaczymy bo to tenis kobiet.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
ja chyba zaczne dzisiaj 7 team open parlaya:p za 2 stale stawki. Do wygrania bedzie 185 stawek jesli wszystko wejdzie. Oczywiscie bede dodawal po kolei. Wszystko all in... ???? Cos czuje ze jest to mozliwe. 7 x 1.91 kurs...
Seria 8 pod rzad to juz level super super super hard, ale 7 moze wyciagniemy.
Ktos chetny?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom