>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
chyba Ci sie uda odczarowac:p Houston soe zacielo od 58:54...
Houston 17 pkt w 12 min... na sucho minus stawke by bylo. Chuba warto czasami sobie zrobic przerwe jeden dzien i przetestowac bez kasy.
tomek80 Gratulacje!

drexler 570

drexler

Użytkownik
Ja już wczoraj pograłem wszystkie możliwe handi w stronę rywali Barcelony w ACB czyli Murcia. Barcelona z taką katastrofalną formą, słaba kadrowo i na takim zmęczeniu przez natłok gier nie sądzę,że będzie się zabijać żeby wygrać dziś wysoko.Nie oglądałem akurat ich ostatniego meczu z Milanem, śledziłem tylko wynik na tel ale ponoć mieli problem z dorzuceniem do kosza. Podróże i mecze co dwa dni a pewnie i presja robią swoje. Handi 17,5 za 1,35 wydaje się bezpieczne ale+15,5 po 1,50 czy 13,5 za 1,70 a nawet +11,5 za 1,90 wydają mi się warte spróbowania. W przeszłości mecze tych drużyn bywały zacięte. Dwa ostatnie 72-70 i 73-70 i to gdy Barceona była jeszcze Barceloną nie tylko z nazwy.Nie zdziwię się jak Murcia nawet wygra ten mecz i kurs w okolicach 6 wejdzie ale to już ryzykowna opcja.
Dziś widzę nocka wyjątkowo spokojna. Nie ma 5567 i nie ma kto rozrabiać..Ktoś wie co się z nim dzieje?

Otrzymane punkty reputacji: +5
psychol32 506,5K

psychol32

Użytkownik
Babos/Hlavackova + Tsonga 2,24

Babos/Hlavackova w niesamowitym gazie. Rywalki niby też ale grały w turniejach niższej rangi i poza tym turniejem nie pokonały żadnej liczącej się pary (oczywiście w tym sezonie w hali)
Tsonga też w gazie z nadziejami na turniej finałowy. Myślę że dzisiaj Pouille nie będzie stawiał się swojemu rodakowi by ten zgarnął 200 punktów więcej do rankingu.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
też mam pograne Babos/Hlavackova 2:0 po 2,58 w Fortunie
Finały rządzą się swoimi prawami, ale myślę że doświadczenie i umiejętności zrobi swoje. Po prostu są lepsze w tym turnieju

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Jakieś argumenty? Dla mnie mecze Corica nieruszalne, a już na pewno po takim kursie, kompletnie nie potrafię rozgryźć tego zawodnika.
Też mam takie zdanie, ale siedziałem nad nim 3 godziny i kminiłem Milmann czy Coric i tak po krótce, bo obecnie nie ma mnie w domu jest to mocny bet. Sam Coric to oczywiście idiota, ale w tym sezonie pokazuje się z niezłej strony, ogólnie to na tych lepszych turniejach zazwyczaj pogrywa.. Mały kurs, ale na moje to must bet. Donskoj to nie ta liga, jak Coric przegra I set to dokładam. Do meczu ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom