afrykamen
Użytkownik
Wright Peter @ 2.
Wright Peter @ 2.
tym razem się sevilla wywinelaOd wczoraj mnie to zadręcza
Sevilla - Leganes X @3,95
Nurkowałeś i brak ci powietrza ? ????po dluzszych glebszych ja dzisiaj nba odpuszczam. Ogladne sobie wyjtkowo
Jutro sie przeanalizuje i pusci petarde tak jak z Houstom, 1 mecz a dobry za wieksza stawke
Wlasnie nie, dzisiaj 2 stawki na plus ogolnie. Trafilem fartownie tego tripla, ale ustaeiony mecz ze szok.Na nocke dam sobie spokoj, a staty wrzuce do Excela na jutro, bo to ma szybko wrzucac to nie ma coNurkowałeś i brak ci powietrza ? ????
lepiej odpal Cavsów i zobacz tego małpiszona z 99 cavs ten to dopiero sie urwał chyba z ligi Wenezuelskiejodpalcie sobie bullsów. poziom klasy humanistycznej na wfie. ze smiechu nie wyrabiam
a co chciałes grać?jak to dobrze ze dzisiaj odpuscilem NBA mialem nosa
No wlasnie nic nie analizowalem dlatego nic nie postawilem, ale pewnie poszedlbym w Houston. Memphis pewnie nie da rady.a co chciałes grać?
Abra kadabra dwa kije,muszę to odczarować,bo mam miśki po pięknym kursie.Wczoraj nie ostrzegleś nas przed graniem Charlot!No wlasnie nic nie analizowalem dlatego nic nie postawilem, ale pewnie poszedlbym w Houston.
bo mialem Houston -4 to co mialem ostrzegac. do tego w dublu za 10 stawek.Abra kadabra dwa kije,muszę to odczarować,bo mam miśki po pięknym kursie.Wczoraj nie ostrzegleś nas przed graniem Charlot!
Mnie się wydaje,ze ma duże, meczu jeszcze nie odpalalem,ale w statach go nie widzę.ni ma znaczenia czy gra, i tak pewni ogarna, ale typuje to na sucho. Zobacze czy dobrze zrobilem nie grajac nic z nba dzis.czy tez bede zalowal.
Houston na sucho @ 2.70