>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
po dluzszych glebszych ja dzisiaj nba odpuszczam. Ogladne sobie wyjtkowo:p
Jutro sie przeanalizuje i pusci petarde tak jak z Houstom, 1 mecz a dobry za wieksza stawke

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Nurkowałeś i brak ci powietrza ? ????
Wlasnie nie, dzisiaj 2 stawki na plus ogolnie. Trafilem fartownie tego tripla, ale ustaeiony mecz ze szok.Na nocke dam sobie spokoj, a staty wrzuce do Excela na jutro, bo to ma szybko wrzucac to nie ma co:p

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
a co chciałes grać?
No wlasnie nic nie analizowalem dlatego nic nie postawilem, ale pewnie poszedlbym w Houston. Memphis pewnie nie da rady.
Przeciez to poczatek sezonu. Noe przesadzajmy ze zmeczniem panowie. to NBA, nie tenis i challengery w tenisa, i show musi byc. Na sucho obstawiam Houston wygra.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Abra kadabra dwa kije,muszę to odczarować,bo mam miśki po pięknym kursie.Wczoraj nie ostrzegleś nas przed graniem Charlot!
bo mialem Houston -4 to co mialem ostrzegac. do tego w dublu za 10 stawek.
Po drugie wiedzisles ze gram houston vs charlette bo sam wypytywales:p, tylko ze ja nie odpisalem:p

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
ni ma znaczenia czy gra, i tak pewni ogarna, ale typuje to na sucho. Zobacze czy dobrze zrobilem nie grajac nic z nba dzis.czy tez bede zalowal.
Houston na sucho @ 2.70

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
ni ma znaczenia czy gra, i tak pewni ogarna, ale typuje to na sucho. Zobacze czy dobrze zrobilem nie grajac nic z nba dzis.czy tez bede zalowal.
Houston na sucho @ 2.70
Mnie się wydaje,ze ma duże, meczu jeszcze nie odpalalem,ale w statach go nie widzę.
Zawsze to jednego szaleńca zza łuku mniej.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Kurs zawyzany na Memphis( nie zgadza sie z prawidlowym handicapem)zeby ludzie grali na Memphis. Houston jak rzuca schodzi powoli kurs. No ale zobaczymy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom