>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Cibona under 174+ partizan win, widzialem cibone ostatnio i taka salatka z poplataniem, gre pewnie poprawia, ale cibona tego nie wygra, a i partyzant sie nie bedzie forsowal pod 180 punktow
Cibona raczej -3,5 powinna ogarnąć przy underze oczywiście ;)

kensins 228

kensins

Użytkownik
cibona 1 kwarta @ 1.60 grubiutko
minus ale zlapalem po kursie @6 partyzantów przy stanie 12:7 , czulem bo wczoraj Barcelona tak samo mi zagrala wiec na plus, niestety typ na minus podany
minus ale zlapalem po kursie @6 partyzantów przy stanie 12:7 , czulem bo wczoraj Barcelona tak samo mi zagrala wiec na plus, niestety typ na minus podany
EDIT : 2 kwarta Patrizan -2,5pkt @ 2.90 STS

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
ja tam pomału sie zbieram trzeba ojczyznę odwiedzić na nockę wydaje mi sie ze value jest na Atlante z Denver w NBA kurs 3.50 grają u siebie Schroder może wróci. Denver dostało mocno ze słabym Charlotte na razie im gra sie totalnie nie klei

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Bełchatów WIN @1.50
Niby na wyjazdach grają przeciętnie, pierwszy set średni, ale wierzę że wezmą cały mecz. Radom jak na razie bardzo dobrze zagrywką i w sumie tyle.
Dokładam też lekko 1:3 dla Skry @2.30

kensins 228

kensins

Użytkownik
ogladalem mecz CSKA z realem i Panata graja bardzo dobrze, ale jakos nie czuje dzis duzego handi na nich, wiec leciutko zaproponuje
Efes win 1 kwarte -2,5 @ 3.60
Partizan win 3 kwarta @ 2.40
ako; 8.28 sts

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
ciekawi mnie co sie bedzie dzialo w meczu Loeb - Day, jak Kayli sie bedzie chciało meczyc w tak podrzednym turnieju to ja pyknie 2-0. Na Day 1.85 na 2-0 nie patrzylem
Day 1.85
pare slow na temat mastersa, co do meczu switoliny z rumunka. Ukrainka zagrala mega agresywnie pozbyla praktycznie wszystkich argumentow Halep. Co za odmiana, widzialem ja w meczu z Karolinka i tam byla jakas snieta, dzisaj wyszla na takiej kurwie, ze ciezko bylo by cos probowac w strone bezplciowej halep, biegala do wszystkiego agresywnie i zdecydowanie zagrala tak jak Simona za najlepszych lat, nawet bronic nie musiala za mocno. Simona jakby jakas zfochowana bez mocy, jak juz przebijala to na srodek kortu, a to woda na mlyn, a jak juz sie zaczely klepac na wymiany to rumunka wyrzucala patelnie dla przeciwniczki.
co do Poliego z Kaszkietem albo bedzie dlugi mecz ze wskazaniem na Kaszkieta albo szybkie dwa zero przeciwko Poulliemu.
✅
kaszkiet na ⛔
jeszcze czeka partyzant i over 21.5 po 2.12 u cielaka

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Bełchatów WIN @1.50
Niby na wyjazdach grają przeciętnie, pierwszy set średni, ale wierzę że wezmą cały mecz. Radom jak na razie bardzo dobrze zagrywką i w sumie tyle.
Dokładam też lekko 1:3 dla Skry @2.30
Dzięki, pograłem odwrotnie. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom