>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
Wszystkie naziemne miały mecz Skry w kursach dnia i super ofertach Przypadek?Nie sądzę...Zagrałem b.asekuracyjnie pre over 135,5 i pewnie to też nie wejdzie...

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Patizan pomalu chyba moge ksiegowac nie rozumiem tej nagonki na cibone, bo under to tylko 4 przegraja ????
pisalem ze cibona ostatnio slabo wygladala, serobowie w gazie po meczu z hiszpanami, takie wlasnie granie po kursach,zara wegier overa tez zrobi u Cielaka.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Zverev zaczął się bawić i nie połamał - od 30-30 w gemie rywala do 0-40 w swoim.
Zverev przestał się bawić i od 0-40 równowaga.
Wynik tego meczu zależy tylko od niego. Jak Tsonga tu połamie to będę szukał jakiegoś wysokiego kursu na Niemca.
Focusovic @ 9.0 sts
Cilic do złamania
Jeśli nie po livesportsie, to bardzo szanuję za ten typ. ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Cibona lepsza druzyna niz Partizan. Ost wygrana z Bilbao i dzisiaj lekki udar nie oznacza odrazu zmiany.
mecz meczowi nie rowny a z kim wygral ostatnio partizan na wyjezdzie? nie pogralbym ale widzialem chorwatow ostatnio i byli bezradni jak te pelikany w starciu z pingwinami ????
zreszta w zakladach liczy sie czutka, mozesz byc najlepszym typerem ale jak nie masz czucia to i tak pobladzzisz, z jednym sie zgodze tez gralem under choc rzadko mi sie to zdarza.cso na mecz tez nie glupi
po 6 Fucso na mecz tez nie glupi pomysl, bo jak seta urwie i pozniej przegra to pozostanie niesmak, najwyzej niesmak.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
no i Marton leci po swoje juz ostatnio cielak stracil seta ????
Cibona under 174+ partizan win, widzialem cibone ostatnio i taka salatka z poplataniem, gre pewnie poprawia, ale cibona tego nie wygra, a i partyzant sie nie bedzie forsowal pod 180 punktow
gra i buczy plus, patrze tak teraz.. mam nadzieje ze kazdy zrozumial ze gralem na partizana nie na cibone...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom