arces1992
Użytkownik
Jeszcze nie wygrał Radom, ale rozliczaj to zawsze zapesza ????Dzięki, pograłem odwrotnie. ????
Jeszcze nie wygrał Radom, ale rozliczaj to zawsze zapesza ????Dzięki, pograłem odwrotnie. ????
Wyręczę cię - @11.50 ????Boję się patrzeć jaki był kurs na radom 3:0...
Koło 15.Boję się patrzeć jaki był kurs na radom 3:0...
Cibona lepsza druzyna niz Partizan. Ost wygrana z Bilbao i dzisiaj lekki udar nie oznacza odrazu zmiany.Patizan pomalu chyba moge ksiegowac nie rozumiem tej nagonki na cibone, bo under to tylko 4 przegraja ????
Jeśli nie po livesportsie, to bardzo szanuję za ten typ. ????Focusovic @ 9.0 sts
Cilic do złamania
mecz meczowi nie rowny a z kim wygral ostatnio partizan na wyjezdzie? nie pogralbym ale widzialem chorwatow ostatnio i byli bezradni jak te pelikany w starciu z pingwinami ????Cibona lepsza druzyna niz Partizan. Ost wygrana z Bilbao i dzisiaj lekki udar nie oznacza odrazu zmiany.
rozlicz lepiej przegrany zakład na plus albo odwrotnie ????Cibona lepsza druzyna niz Partizan. Ost wygrana z Bilbao i dzisiaj lekki udar nie oznacza odrazu zmiany.
uwazasz ze tsonga to ugra?Tsonga @ 2.6 Też wejdzie. Pinek wystawił największy kurs na Olka, jestem spokojny
gra i buczy plus, patrze tak teraz.. mam nadzieje ze kazdy zrozumial ze gralem na partizana nie na cibone...Cibona under 174+ partizan win, widzialem cibone ostatnio i taka salatka z poplataniem, gre pewnie poprawia, ale cibona tego nie wygra, a i partyzant sie nie bedzie forsowal pod 180 punktow