>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Strach ruszać te mecze Eurolidze, ta wczorajsza niemoc w meczu Milan-Barca,wydaje się wynikała ze zmeczenia...
Brose dziś powinno ogarnąć,ale tak jak napisałem wyżej ????
Fener-Pana to 50/50.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Strach ruszać te mecze Eurolidze, ta wczorajsza niemoc w meczu Milan-Barca,wydaje się wynikała ze zmeczenia...
Fener-Pana to 50/50.
Ja na Fener liczę,ostatnio sobie radzą z Panathą nawet na wyjeździe a widać,że zaczynają się te ich gwiazdy zgrywać.Personalnie są mocniejsi,jedyne to,że w Atenach każdemu ciężko się gra.Mam w dwóch opcjach win i handi 7,5 dla Fener.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Fener-Pana to 50/50.
dlugo czekalem jak sie odezwiesz a roger przyszedl dopiero teraz hehe, nie no zartuje, ale fajnie sie kogos poradzic

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
dlugo czekalem jak sie odezwiesz a roger przyszedl dopiero teraz hehe, nie no zartuje, ale fajnie sie kogos poradzic
;)
No,dawno juz takiego meczu jak wczoraj nie widzialem.
Fener, sklad na pewno lepszy niz Pana,ale oni grają specyficzną koszykówkę,ja chyba tego nie ruszam.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Ale ładnie Sasha oddał teraz swojego gema na tacy . ukleknął przed King Tsongiem i powiedział czy przyjmiesz tego oto mojego gema serwisowego???;)
Tak było ????
Tsonga @2.20
Staty luks, fizycznie mocny, a sam Zverev może już powoli zbierać siły na prawdziwy turniej, zobaczymy co z tego wyjdzie. Do meczu.
Nie ma co ukrywać, odpuścił mecz jak wczoraj Thiem. ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom