Ja na Fener liczę,ostatnio sobie radzą z Panathą nawet na wyjeździe a widać,że zaczynają się te ich gwiazdy zgrywać.Personalnie są mocniejsi,jedyne to,że w Atenach każdemu ciężko się gra.Mam w dwóch opcjach win i handi 7,5 dla Fener.Strach ruszać te mecze Eurolidze, ta wczorajsza niemoc w meczu Milan-Barca,wydaje się wynikała ze zmeczenia...
Brose dziś powinno ogarnąć,ale tak jak napisałem wyżej ????
Fener-Pana to 50/50.
Cibona 74:90... A zebys wiedzial ze rozlicze...nie mam nic do ukrywania bo to co podaje to gram, w przeciwienstwie do niektorych ????rozlicz lepiej przegrany zakład na plus albo odwrotnie ????
dlugo czekalem jak sie odezwiesz a roger przyszedl dopiero teraz hehe, nie no zartuje, ale fajnie sie kogos poradzicStrach ruszać te mecze Eurolidze, ta wczorajsza niemoc w meczu Milan-Barca,wydaje się wynikała ze zmeczenia...
Brose dziś powinno ogarnąć,ale tak jak napisałem wyżej ????
Fener-Pana to 50/50.
Widać gołym okiem - oby kolejny wyjazd był taki sam ????Aleluja over 135,5 pokryła Skra Oni na wyjazdach a u siebie to dwie różne drużyny.
dlugo czekalem jak sie odezwiesz a roger przyszedl dopiero teraz hehe, nie no zartuje, ale fajnie sie kogos poradzic
masz racje tez nie ogladalem fenerbachce
No,dawno juz takiego meczu jak wczoraj nie widzialem.
Fener, sklad na pewno lepszy niz Pana,ale oni grają specyficzną koszykówkę,ja chyba tego nie ruszam.
jeszcze w grze ????Skra jeszcze nie przegrała
Tak było ????Ale ładnie Sasha oddał teraz swojego gema na tacy . ukleknął przed King Tsongiem i powiedział czy przyjmiesz tego oto mojego gema serwisowego???
Nie ma co ukrywać, odpuścił mecz jak wczoraj Thiem.Tsonga @2.20
Staty luks, fizycznie mocny, a sam Zverev może już powoli zbierać siły na prawdziwy turniej, zobaczymy co z tego wyjdzie. Do meczu.