>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
no można powiedzieć ze gra kiszkę 0:2 z Wisła u siebie i 1:4 w Płocku od kolejnej Wisły, w pierwszym meczu praktycznie nie istniał i nie zmienia to faktu ze karny z kapelusza na 2:0

kensins 228

kensins

Użytkownik
EDIT: wiecie jakie jaja zagralem na kwarte w STS na ilosc pkt w 4 kwarcie, patrze na rozliczenie a oni mi tam wyjebali ze kwarta nr 3 gdzie jestem w 100% pewny ze byla 4 kwarta

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Panowie nie wiem jak wy ale ja bym to widzial tak: Cibona -3.5 @ 1.91 i Under 176 @ 1.91
ako 3.64..i tak tez gram
a na Eurolige jeszcze sie cos dolozy

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
ani Lecha ani Slaska dzisiaj nie dotykam , Wisła ten mecz z Legia przegrała będąc według mnie lepsza drużyną i przynajmniej jeden z trzech karnych im sie należał, wyjdzie mecz Bashy i Lonchowi i Lech przegra środek i może być rożnie a kurs 1.65 to nie jakieś value.
To ja ATP pobiorę tego underka od Ciebie

typer36 456

typer36

Użytkownik
Któryś już raz oglądam mecz Lucasa Pouille i kilka razy widziałem jak w TB miał dużą przewagę lub SP czy MP i oddawał. Tym razem wygrał ale mimo 5:1 w TB znów miał problem

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Panowie nie wiem jak wy ale ja bym to widzial tak: Cibona -3.5 @ 1.91 i Under 176 @ 1.91
ako 3.64..i tak tez gram
a na Eurolige jeszcze sie cos dolozy
Cibona under 174+ partizan win, widzialem cibone ostatnio i taka salatka z poplataniem, gre pewnie poprawia, ale cibona tego nie wygra, a i partyzant sie nie bedzie forsowal pod 180 punktow

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom