o jakim braku sil mowisz u sportowcow, ktorzy cale zycie przywyczajaja organizm do wysilku, takie same brednie jak z tym ze venus nie daje rady, pamietam kiedys owszem napisalem, ze czorna kondycyjnie moze nie wytrzymac na jednym meczu ale tam wchodzily w gre tez inne czynniki.(faktycznie dala wtedy ciala, ale po 1 secie jakby nie byla murynka to bym napisal, ze wygladala blado) To ja juz w swoim wieku moglbym pograc w takiego tenisa 2 godzinny dziennie i uwierz mi, ze z taka kondycja i tak bylo by ok nawet z dnia na dzien.Tak tylko strata do Goffina i Busty to ok 400 pkt i nawet wygranie tego turnieju nie pozwoli ich przeskoczyć a wtedy to na masters już sił braknie, dlatego ja bym ten mecz odpuścił
0-0Dyscyplina: Pilka Nozna , Zimbabwe
Godzina: 15:00
Spotkanie: Harare City vs Platinum
Typ: remis
Kurs: 3,11
Wpadl mi w oko ten mecz w lidze Zimbabwe. Ciekawszych meczow za duzo dzis nie bylo i zaczalem drążyc temat .Na afrykanskiej stronie znalazlem kilka informacji . Azjaci wycofali ten mecz z oferty .
W tym meczu mysle , ze bedzie remis , poniewaz :
- Harare City ma mala przewage nad strefa spadkową , nie moga przegrac drugiego meczu z rzedu , tym bardziej , ze grajac u siebie nie przegrali od bardzo dawna / slabsza forma na poczatku sezonu , wtedy przytrafily im sie porazki u siebie , ale zawsze tylko jedna bramką , jesli dobrze pamietam , z zespolami z najwyzszej polki
-Platinum nie powinno dzis przegrac , poniewaz walcza o tytul , maja niewielka przewage nad Dynamos, Ngezi i Chickens
-myslę , ze Platinum nie dopusci do sytuacji sprzed roku , gdzie przegrali na wyjezdzie z Harare 1-2 i ta przegrana w ostatnich kolejkach w ogolnym rozrachunku sprawila , ze nie zdobyli mistrza kraju ( CAPS wygralo ligę)- powtorka sprzed roku ? nie sadzę ...
-bardziej obawiam sie , ze Platinum wygra ten mecz
Gospodarze grali tydzien temu w pucharze ligowym wygrali , awansowali do finaly , nie sa wiec slabi .
Na pewno obie druzyny beda chcialby zgarnac cala pule , ale remis tez jest dobry , jesli spojrzy sie w tabele , na pewno nikt nie bedzie tu chcial przegrac , chyba , ze mecz bedzie ustawiony , ale gosciom nie oplaca sie oddac 3 pkt , a gospodarze tak samo po przegranej potrzebują chocby punktu .
Nie nalezy czekac do konca przy dobrym wyniku, nalezy zamykac zaklad z zyskiem x2 min.
WTF??? Co slysza moje oczy....szkoda , ze Tomek80 i ATP_open to nie jest para gejow mieszkajaca razem ???? stworzyliby najlepszy koszykarski duet , w lozku lezeliby z laptopami , analizowaliby mecze nocami
Nic mi o tym shitcie nie mów ???? Wczoraj babki przegrały mecz w końcówce, z +6 do -5 czy jakoś tak ???? U facetów Chimki baty zebrały, chociaż na papierze ten mecz był może 60/40 dla Olympiakosu ????a tak z ciekawszych rzeczy to dzisiaj Euroliga!!
Ale dzisiaj jest nowy dzien ???? co bylo wczoraj to zaistne mleko rozlane i nie ma co oplakiwac ????Czemu takie wysokie kursy na Pouille? Przecież ten mecz to 50/50
Nic mi o tym shitcie nie mów ???? Wczoraj babki przegrały mecz w końcówce, z +6 do -5 czy jakoś tak ???? U facetów Chimki baty zebrały, chociaż na papierze ten mecz był może 60/40 dla Olympiakosu ????
Próbuję lekko Pouille WIN @2.35
Del Potro @1.80
Del Po i Nadala to Ty szanuj i nie ogrywaj bo sie możesz poparzyć.To jedna z kilku żelaznych zasad bukmacherki.A od dziś kolejna nigdy nie grać Halep w meczach o dużą stawkęCo za znawca pisał, że Delpo już ledwo chodzi? :/