>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Jego akurat bym nie podejrzewam o handlowanie, ma taki styl gry i warunki, że po protu z niktórymi ciężko mu się gra i łatwo go połamać. A z drugiej strony do większej części forum która tak pisze, dlaczego stawiacie tenis skoro podejrzewacie o handlowanie meczami a potem narzekacie?
Znasz słowo UZALEŻNIENIE? ???? No to masz odpowiedź

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Jego akurat bym nie podejrzewam o handlowanie, ma taki styl gry i warunki, że po protu z niktórymi ciężko mu się gra i łatwo go połamać. A z drugiej strony do większej części forum która tak pisze, dlaczego stawiacie tenis skoro podejrzewacie o handlowanie meczami a potem narzekacie?
Syndrom sztokholmski.

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Pojedynek karłów
1,7 v 1,78
jest dla mnie bardzo złym pojedynkiem...

Mentalne odchyły szwartzmana daja izi wina dla kolby
takie fraj*a to juz dawno nie widzialem

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
ktoś na kogo dałeś przegrywa - trzeba cisnąć ???? to się tutaj nigdy nie zmieni ????
True
Nie było aż tak tragicznie jak na tenis. Dzisiaj może okres przeszedł to by dał radę, niestety jakieś kropelki z dupki lecą i z 5-3 na 5-7 a teraz już kwintesencja.
Akurat Argentyńczyk jest zawodnikiem, który ma w głowie poukładane. Pary mu brakuje, za dużo ostatnio grał.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Bo z bukmaherka jest jak w sporcie fajnir.jak.sie wygrywa ..ale nikt nie lubi przegrywać ???? moge wygrac 10 zakladow pod rzad i jak trafia sie w koncu przegrana ..to boli trzeba znalezc kozla ofiarnego a ze mecze tenisowe sa ustawiane to wie kazdy srednio rozgarniety.problem.w tym ze nikt tego nie moze udowodnic co bylo a co nie ???? ja staram.sie grac na live jak tylko sie zorientuje jak.cos jest prawdopodobnie ustawione i w ktora strone .wtedy jestem happy jak wchodzi i w sumien ciesze sie ze sa walki.i.mozna na nich zarobic.tylko czasmi mi sie wydaje po prostu ogladajac mecz albo grajac tzw zaklad Pre czyli przed meczem ze jakies spotknie nie.jest i nie powinno.byc ustawione wtedy gram zgodnie logiką i potem okazuje sie ze mozna sobie logike wsadzic w D . bo i tak idzie walek;) wtedy pojawia sie zwykla zlosc i.frustrcja bo.przegrywasz hajs ???? to normalne i pojawia sie biadolebie ze ustawka ????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Tsitsipas @1.75
Jego forma ostatnio jest konkretna, chyba, że pójdzie w ślady Thiema/Halep i złapie totalny regres, bo jakby nie patrzeć gra z francuzem.
Mocny spadek formy, radze uważać. ✅
Pytanie mam, dlaczego taki duży kurs na młodego Zvereva i czy Tsonga o coś w tym sezonie jeszcze walczy (turniej Masters, utrzymanie w rankingu).

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Pytanie mam, dlaczego taki duży kurs na młodego Zvereva i czy Tsonga o coś w tym sezonie jeszcze walczy (turniej Masters, utrzymanie w rankingu).
Rankingu aż tyle chyba nie straci, na mastersa ma szansę jeszcze. Zverev zagrał przeciętnie z Simonem, ale Tsonga wcale nie lepiej wczoraj z Dzumhurem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom