Zaraz go odda do zera ????ładnie Simona, z 0-40 wyjęła gema ????
nie obraziłbym się ????Teraz handlarz Edmund odda meczyk
zdecydowanie ryżawy zasluzylEdmund 2-0 @1.80
Zaczęła grać agresywniej od dwóch sezonów, popełnia więcej błędów, trochę poprawiła serwis, ale dużo straciła w obronie. Widać to na pierwszy rzut oka, jeżeli ktoś tenisem interesuje się od dawna. Ale to akurat w tym meczu nie ma nic do rzeczy, bo to głowa odgrywa najważniejszą rolę. Halep po prostu musi wziąć się za siebie pod tym względem, Janowicz też miał papiery na dobrego tenisistę, a wiadomo jak się skończyło i przez co.Simona kilka sezonów temu jak dopiero wspinała się na szczyt grała świetny tenis, regularna, doskonała w obronie, wyjmowała wszystkie piłki i grała mocno, agresywnie, dokładnie a teraz niby jest numerem jeden ale od jakiś 2-3 sezonów to nie ta sama zawodniczka.Niby gra ekonomiczniej i bardziej dojrzale ale mnie to nie przekonuje.Tak jak byłem jej wielkim fanem i wróżyłem nr jeden na świecie tak teraz w ogóle mi się jej gra nie podoba..
Na szczęście nie alliny, ale jednak szkoda, bo gdyby miała trochę oleju w głowie to by wygrała ????All iny na Simone Halep ???? ????
Jednak się skusiła...O takie premie to może się zarzynać Linette albo młoda Radwańska a nie zawodniczki pokroju Svitoliny