>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Gra wygląda lepiej, ale dalej nie jest pewna siebie. Svitolina też trafiła z dobrym dniem, bo w dwóch poprzednich meczach pełno UE, a tym razem o dziwo bardzo regularna.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Simona kilka sezonów temu jak dopiero wspinała się na szczyt grała świetny tenis, regularna, doskonała w obronie, wyjmowała wszystkie piłki i grała mocno, agresywnie, dokładnie a teraz niby jest numerem jeden ale od jakiś 2-3 sezonów to nie ta sama zawodniczka.Niby gra ekonomiczniej i bardziej dojrzale ale mnie to nie przekonuje.Tak jak byłem jej wielkim fanem i wróżyłem nr jeden na świecie tak teraz w ogóle mi się jej gra nie podoba..

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Simona kilka sezonów temu jak dopiero wspinała się na szczyt grała świetny tenis, regularna, doskonała w obronie, wyjmowała wszystkie piłki i grała mocno, agresywnie, dokładnie a teraz niby jest numerem jeden ale od jakiś 2-3 sezonów to nie ta sama zawodniczka.Niby gra ekonomiczniej i bardziej dojrzale ale mnie to nie przekonuje.Tak jak byłem jej wielkim fanem i wróżyłem nr jeden na świecie tak teraz w ogóle mi się jej gra nie podoba..
Zaczęła grać agresywniej od dwóch sezonów, popełnia więcej błędów, trochę poprawiła serwis, ale dużo straciła w obronie. Widać to na pierwszy rzut oka, jeżeli ktoś tenisem interesuje się od dawna. Ale to akurat w tym meczu nie ma nic do rzeczy, bo to głowa odgrywa najważniejszą rolę. Halep po prostu musi wziąć się za siebie pod tym względem, Janowicz też miał papiery na dobrego tenisistę, a wiadomo jak się skończyło i przez co.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Tsitsipas @1.75
Jego forma ostatnio jest konkretna, chyba, że pójdzie w ślady Thiema/Halep i złapie totalny regres, bo jakby nie patrzeć gra z francuzem.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Może odwróci jak Garcia ???? dobra nie ma się co oszukiwać, takiego come backa tutaj nie będzie ????
EDIT
Czasami trudno uwierzyć w to co się dzieje w WTA ???? Baba nic nie grała przez dwa dni, a dzisiaj niesamowite piłki odgrywa ????
EDIT2
Halep do domu, Garcia dzięki Wozniackiej w półfinale ????

drexler 570

drexler

Użytkownik
Mogła Wożniacka wygrać to załadowałbym tak jak chciałem Svitoline a tak dałem się nabrać jak większosć na tą żałosną Halep...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom