madritista94
Użytkownik
Dokładnie musi wygraćJeżeli Halep chce awansować musi wygrać, obojętnie jakim wynikiem bo to już chyba na tym etapie się nie będzie liczyło. Czy 2-1, czy 2-0 to i tak będzie druga.
Dokładnie musi wygraćJeżeli Halep chce awansować musi wygrać, obojętnie jakim wynikiem bo to już chyba na tym etapie się nie będzie liczyło. Czy 2-1, czy 2-0 to i tak będzie druga.
Ona by to w dwóch skończyła gdyby tatuś na korcie sie nie pojawiał, dwa razy to zrobił i zaczeła od tego momentu przegrywać...po pierwszym secie i przy 3-1 w trzecim...Powalczyła Karo jutro w nagrodę zbierze oklep, a Pliskowa w niedziele zgarnie skalp
Pewnie jutro tatuś będzie grał na rywalkę bo Karo będzie zmęczonaOna by to w dwóch skończyła gdyby tatuś na korcie sie nie pojawiał, dwa razy to zrobił i zaczeła od tego momentu przegrywać...po pierwszym secie i przy 3-1 w trzecim...
Odwaznie, mysle że może odlamac StruffStruff - Edmund o10,5 w 1 secie @3,2
Co ma byc,takie opznienia,to norma. Co grasz?co z meczem w filipinach ktos wie?
Ja zagrałem przy po 15 w pierwszym gemie, nie sądziłem że Niemiec się od razu połamieOdwaznie, mysle że może odlamac Struff
Ja zagram over 9,5 @1.66
Zobaczymy jak 3 gem... czy zacznie serwis Niemca pracowac
zagralem na 1 kwarte gospodarzyCo ma byc,takie opznienia,to norma. Co grasz?
Nie ma tu gospodarzy, boisko neutralne.Powodzenia.zagralem na 1 kwarte gospodarzy
wiem wiem no na MeralcoNie ma tu gospodarzy, boisko neutralne.