>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
C 33

chudzieny

Użytkownik
Panowie chciałbym przczytać czyjąś opinie kto zna się na NBA na temat jutrzejszego meczu GSW - WAS Wizards. Co sądzicie o tym meczu? GSW spokojnie to ogarnie, czy jest szansa że WAS im zagrozi?

drexler 570

drexler

Użytkownik
Czy buki robią podpuche razem z dziewczynami bo to strasznie dziwne Wozniacki wygrywa 6:0 a teraz tak latwo zaczyna przegrywać.. mysle ze to wpuszczanie ludzi w maliny inwygra pewnie nawet jeszcze tego seta Wozniacka. Wlasnie zaczyna powrot z 5:2
Dziwnie to wygląda, może faktycznie tatuś po pierwszym secie dał Karolinie dyspozycje żeby odpuściła a on na live troszkę podziała..Jak tego seta przegra to pewnie i cały mecz.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Nie wierzę w to, żeby grali swoje mecze, bo to za duże ryzyko, ale dyspozycja od tatuśka mogła być. W półfinale obojętnie na kogo trafi nie będzie miała łatwo. Co do meczu Svitoliny z Halep, to wg mnie Rumunka bierze to easy w dwóch setach, chyba że nie będzie musiała wygrywać meczu.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Dziwnie to wygląda, może faktycznie tatuś po pierwszym secie dał Karolinie dyspozycje żeby odpuściła a on na live troszkę podziała..Jak tego seta przegra to pewnie i cały mecz.
Ja mysle ze to mega podpucha bo duzo.ludzi.pogralo Garcie i teraz na live to juz wogole i Wozniacka.wezmie 3 set 6:2

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
W Australii na 3 kwarte ,linia wysoka nie jest,za drobne trza zagrać.
Powyżej 40,5pkt.
Skoro dają 1.90 za Adelaide,to tez za drobne trzeba zagrac.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Taipens win @ 2.45w 5 Dimes za 2 stawki
Taipens 7-9 @ 8.33 za 1.5 stawki

pawel , pograne +6.5 do Ht na Taipans. Wygrana obstawiamy na powyzej:p

drexler 570

drexler

Użytkownik
To jak wygra Wożniacka to wychodzi mi,że set Halep wystarczy do awansu.Bo wtedy przy wygranej 2-1 Svitoliny będa wszystkie trzy miały po jednej wygranej ale Halep 3-4 w setach a Garcia i Svitolina po 3-5 i z drugiego wyjdzie Halep.Czekam na koniec meczu i zadecyduje co zagram ale mam już plan ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Taipens win @ 2.45w 5 Dimes za 2 stawki
Taipens 7-9 @ 8.33 za 1.5 stawki

pawel , pograne +6.5 do Ht na Taipans. Wygrana obstawiamy na powyzej:p
Chyba Ty.
Linia mi nie wejdzie,ale adelaide ich dojedzie.
Ktoś ma jakieś wieści z Korei ,dlaczego kirs na Seul tak wzrósł...?

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Panowie chciałbym przczytać czyjąś opinie kto zna się na NBA na temat jutrzejszego meczu GSW - WAS Wizards. Co sądzicie o tym meczu? GSW spokojnie to ogarnie, czy jest szansa że WAS im zagrozi?
Na pewno w nocy coś się pojawi w dziale.
GSW nie ufam, co mecz to mają przestój - najbardziej bolesny w meczu z Rockets, gdzie przegrali z +17 i jeszcze ten spóźniony buzzer...Niestety to jest NBA i niespodzianki zdarzają się zawsze tam, gdzie nikt ich nie przewiduje :p

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Moim zdaniem Simona zagra dzisiaj o wygranie spotkania bez względu na to czy set da awans. Dlaczego? Za wygrane spotkaniem dostanie kolejne 250pkt. To juz bez względu na dalsze losy da jej ogromną szanse na zakończenie sezonu jako numer 1. Wygrana pozwoli jej wyprzedzić Muguruze. Wtedy tylko Pliskova będzie mogła ją przeskoczyć i to pod warunkiem, że wygra całe zawody. Ważny mecz, daje ogromne szanse na nr 1 na koniec sezonu. Akurat jej na tym bardzo zależy. Dodatkowo warto sobie przypomnieć turniej przed trzema laty. Wtedy Simona mając pewny awans przed ostatnim spotkaniem mogła puścić mecz Ivanovic i tym samym wywalić Serene z turnieju. Zachowała się fair, zagrała poważnie wygrywając spotkanie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom