Pewnie że nie ma prawa mieć. Już przed sezonem powinni przypisać im 82 porażki.Bulls to jest jakiś ewenement - buki nieźle musiały na nich zarobić, bo w teorii ta ekipa nie ma prawa mieć przyzwoitych wyników.
Napisałem "w teorii", mam nadzieję, że czujesz subtelną różnicę ????Pewnie że nie ma prawa mieć. Już przed sezonem powinni przypisać im 82 porażki.
Tak rozumiem. Tylko jak można ich stawiać na straconej pozycji z równie cienko Atlantą? Takie mecze się odpuszcza ( w sensie nie gra). Ludzie chyba jeszcze żyją Atlantą z przed kilku lat z Horfordem Millsapem, Teague Korverem w składzieNapisałem "w teorii", mam nadzieję, że czujesz subtelną różnicę ????
Chwała im za to, że się nie podkładają.
A to już nie mój problem, ja przeciwko nim nie stawiam. Pisałem tylko, że dużo ludzi ich skreśliło na starcie i stawia przeciwko nim.Tak rozumiem. Tylko jak można ich stawiać na straconej pozycji z równie cienko Atlantą? Takie mecze się odpuszcza ( w sensie nie gra). Ludzie chyba jeszcze żyją Atlantą z przed kilku lat z Horfordem Millsapem, Teague Korverem w składzie
Może tak być. Z drugiej strony może nie chcieć kolejnych dwóch spędzić na korcie, a i Svitolina nie będzie miała o co grać. Więc równie dobrze może być szybkie 6:0 dla Halep. Wszystko zależy od tego kto wygra pierwszego seta. Jak zrobi to Ukrainka to chyba pogram jej zwycięstwo 2:1To Svitolina już czuje swoją szanse, może być straszny bój w drugim meczu..Jak Wożniacka wygra 2-0 to Halep wystarcza jeden set do awansu i znów będzie mnóstwo teorii typu Halep pierwszy set i zjazd do bazy..
Persib - Mitra over 0,5 HT @3,00 bet365
W zasadzie to powinno się zagrać Ukrainkę bo Halep po wygraniu pierwszego czy drugiego seta może puścić ten mecz oszczędzając siły na połfinał a Svitolina będzie walczyć o duża premie za zwyciestwo w meczu.To chyba nawet lepsza opcja niż over bo może tak być,że i Svitolina wygra 2-0 i awansuje.No ale Wożniacka musi najpierw wygrać 2-0 a coś zaczyna odwalać...Jak wygra Garcia wtedy Svitolina nie ma o co grać a Halep musi wygrać.Może tak być. Z drugiej strony może nie chcieć kolejnych dwóch spędzić na korcie, a i Svitolina nie będzie miała o co grać. Więc równie dobrze może być szybkie 6:0 dla Halep. Wszystko zależy od tego kto wygra pierwszego seta. Jak zrobi to Ukrainka to chyba pogram jej zwycięstwo 2:1
O takie premie to może się zarzynać Linette albo młoda Radwańska a nie zawodniczki pokroju SvitolinyW zasadzie to powinno się zagrać Ukrainkę bo Halep po wygraniu pierwszego czy drugiego seta może puścić ten mecz oszczędzając siły na połfinał a Svitolina będzie walczyć o duża premie za zwyciestwo w meczu.