>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Napisałem &quot;w teorii&quot;, mam nadzieję, że czujesz subtelną różnicę ????
Chwała im za to, że się nie podkładają.
Tak rozumiem. Tylko jak można ich stawiać na straconej pozycji z równie cienko Atlantą? Takie mecze się odpuszcza ( w sensie nie gra). Ludzie chyba jeszcze żyją Atlantą z przed kilku lat z Horfordem Millsapem, Teague Korverem w składzie

drexler 570

drexler

Użytkownik
To Svitolina już czuje swoją szanse, może być straszny bój w drugim meczu..Jak Wożniacka wygra 2-0 to Halep wystarcza jeden set do awansu i znów będzie mnóstwo teorii typu Halep pierwszy set i zjazd do bazy..

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Tak rozumiem. Tylko jak można ich stawiać na straconej pozycji z równie cienko Atlantą? Takie mecze się odpuszcza ( w sensie nie gra). Ludzie chyba jeszcze żyją Atlantą z przed kilku lat z Horfordem Millsapem, Teague Korverem w składzie
A to już nie mój problem, ja przeciwko nim nie stawiam. Pisałem tylko, że dużo ludzi ich skreśliło na starcie i stawia przeciwko nim.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
To Svitolina już czuje swoją szanse, może być straszny bój w drugim meczu..Jak Wożniacka wygra 2-0 to Halep wystarcza jeden set do awansu i znów będzie mnóstwo teorii typu Halep pierwszy set i zjazd do bazy..
Może tak być. Z drugiej strony może nie chcieć kolejnych dwóch spędzić na korcie, a i Svitolina nie będzie miała o co grać. Więc równie dobrze może być szybkie 6:0 dla Halep. Wszystko zależy od tego kto wygra pierwszego seta. Jak zrobi to Ukrainka to chyba pogram jej zwycięstwo 2:1

drexler 570

drexler

Użytkownik
Może tak być. Z drugiej strony może nie chcieć kolejnych dwóch spędzić na korcie, a i Svitolina nie będzie miała o co grać. Więc równie dobrze może być szybkie 6:0 dla Halep. Wszystko zależy od tego kto wygra pierwszego seta. Jak zrobi to Ukrainka to chyba pogram jej zwycięstwo 2:1
W zasadzie to powinno się zagrać Ukrainkę bo Halep po wygraniu pierwszego czy drugiego seta może puścić ten mecz oszczędzając siły na połfinał a Svitolina będzie walczyć o duża premie za zwyciestwo w meczu.To chyba nawet lepsza opcja niż over bo może tak być,że i Svitolina wygra 2-0 i awansuje.No ale Wożniacka musi najpierw wygrać 2-0 a coś zaczyna odwalać...Jak wygra Garcia wtedy Svitolina nie ma o co grać a Halep musi wygrać.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
W zasadzie to powinno się zagrać Ukrainkę bo Halep po wygraniu pierwszego czy drugiego seta może puścić ten mecz oszczędzając siły na połfinał a Svitolina będzie walczyć o duża premie za zwyciestwo w meczu.
O takie premie to może się zarzynać Linette albo młoda Radwańska a nie zawodniczki pokroju Svitoliny

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Czy buki robią podpuche razem z dziewczynami bo to strasznie dziwne Wozniacki wygrywa 6:0 a teraz tak latwo zaczyna przegrywać.. mysle ze to wpuszczanie ludzi w maliny inwygra pewnie nawet jeszcze tego seta Wozniacka. Wlasnie zaczyna powrot z 5:2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom