>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Sport Huancayo @ 2.25
Szkoda nie zagrać po takim kursie, dużo lepiej wyglądają
✅ 4:2, ale śmieszna liga xD Goście bilans 6-1-1, a jedyne co grają to wybicie bramkarza i zawsze ktoś na spalonym ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Siemandero! nocna sesja, co proponujecie z nba....zebym mniej wiecej wiedzial co unikac ????
Dzienna sesja stawka na plus, nie ma co narzekac, wazne ze nie minus bo moglo byc nieciekawie ale Crvena pokazala charakter.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Mimo tylu zmarnowanych setek ten nieuznany bol boli jeszcze bardziej... sedzia okradł mnie z hajsu -.-
http://scr.hu/1gek/f9o6e
wtf...
Prawidłowy gol..
Niby hamerykanie ale var&#39;u to nie mają
Fakt, ale za to jaki var maja w NBA...czasami nawet pokazuja tych gosci z Sycacuse....pokoj i pelno monitorow, z kazdego mozliwego ujecia chyba ???? i ten dreszczyk emocji czy dotknal go paznockiem czy nie...flagrant 1, 2 czy tez nie ???? Komicznie to wyglada haha
tak apropo, ja czekam na under 213.5 jak podbija w Milwaukee z Bostonem a cos czuje ze podbija:p

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Halo koledzy potrzebuje pomocy ???? ogólnie nie grywam w Fortunie ale ostatnio robię wyjątek i teraz pytanie do was.
Znajduje się tam zakład &quot;podwójna szansa&quot;(nie chodzi tu o 1X2 tylko podwójna szansa na wygraną gosp, gości lub remis czyli 1-1,2-2,0-0 teraz moje pytanie jak to działa w hokeju? Bo w piłce to wiem ale w hokeju nie mam 100% pewności
Podaję przykład
Toronto - Montreal i gram tu podwójna szansę na 0-0 czyli remis ogólny nie ważne czy bramkowy, czyli gdy pierwsza tercja kończy się wynikiem 2-0 dla Toronto, druga tercja właśnie remisem i trzecia wygrana któreś z drużyn i ogólny wynik jest np 4-3 dla toronto to zakład jest przegrany tak? Nie ma znaczenia, że był remis w któreś tercji jeśli chodzi o bramki a nie główny wynik tylko poprostu główny wynik musi być remisowy po zakończeniu któreś tercji?
Do usunięcia później.
Z góry dziekuje ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom