>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
milwaukee 44:43.. i o to chodzi ????
Bulls vs atlanta lol haha co tam tryb Europejski wlaczyli i 39 na kwarte?
Boston +1.5 3cia kwarta @ 1.8
Boston 29:25...handi nawet nie bylo potrzebne ???? haha a ta ostatnia akcja w 0.5 sek i rzucil ???? Narazie 2/2 i czekamy na under 213.5
na 3cia kwarte kursy na bucks zanizone 1.52 bylo...i te smieszne 1.16 vs 4.5 na Boston i handi 5.5 po 1.76...przy 15:9 dla Milwaukee... ????

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Miałem iść spać, ale jak zobaczyłem, że jest szansa na + zbiórek Giannisa, to musiałem obejrzeć iiii udało się 10 w ostatniej akcji xD
Mavs +7,5 @ 1.91
Giannis Antetetetetekumpo over 9,5 zbiorek @ 1.72
2x ✅
e: a no i Jordan już 7 zbiórek w 9 minut xD

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Boston 96:92...188 i underek 213.5 stal sie faktem, wszystko tak jak mialo byc, najpierw podbili do max 213.5 linia byla, a pozniej zjazd:p Nocka 3/3
Dla tych co stawiali Memphis...96:91...5 pkt roznicy a linia wyjsciowa 8 ???? buki zawyzyli linie o 3 pkt z powodu masowki:p i Dallas pokrylo linie po kurdie 1.9....a kto postawil na Miski musial drrzec o wynik do konca i to po 1.3..
Buki wiedza ze zaniza linie a i tak ciemny lud to pogra. Tym razem sie udalo ale innym razem? ????
Griffin i spolka z.o.o wygra 2ga kwarte @ 2.79 probujemy
38:36...kursy 2.75 vs 1.4 na 2ga kwarte...clippers rzuca 1, robi sie 2.90 zamiasc kurs isc w dol...PTB nie rzuca, Clippers trojeczka i juz kurs 2 ???? ale jeszcze hoho gry. zobaczymy jak bedzie.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Boston 96:92...188 i underek 213.5 stal sie faktem, wszystko tak jak mialo byc, najpierw podbili do max 213.5 linia byla, a pozniej zjazd:p Nocka 3/3
Dla tych co stawiali Memphis...96:91...5 pkt roznicy a linia wyjsciowa 8 ???? buki zawyzyli linie o 3 pkt z powodu masowki:p i Dallas pokrylo linie po kurdie 1.9....a kto postawil na Miski musial drrzec o wynik do konca i to po 1.3..
Buki wiedza ze zaniza linie a i tak ciemny lud to pogra. Tym razem sie udalo ale innym razem? ????
Griffin i spolka z.o.o wygra 2ga kwarte @ 2.79 probujemy
38:36...kursy 2.75 vs 1.4 na 2ga kwarte...clippers rzuca 1, robi sie 2.90 zamiasc kurs isc w dol...PTB nie rzuca, Clippers trojeczka i juz kurs 2 ???? ale jeszcze hoho gry. zobaczymy jak bedzie.
Clippers 32:29 ???? buki 1.4 na portland, Give me a break. Chociaz trzeba przyznac ze ladnie ustawili sedziowie. Faule na Portland z niczego. Nocka 4/4, wszystko 1.8+:p Mam nadzieje ze ktos korzystal.No nic czekamy na Australie!

Otrzymane punkty reputacji: +5
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
A jeszcze pogralem Portland vs Clippers wynik meczu : Parzyste @ 1.83 w 5Dimes, kto gra moje typy to tylko najwytrwalsi odwaza sie postawic taki zaklad razem ze mna ????
Pozdro!

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Jak ktos jeszcze sledzi kursy to na Clipers mega zanizane kursy...jeszcze niedawno byl kurs 1.47 i handi -3.5, a za chwile 1.47 kurs handi -2.5...handi sie zmienilo a kurs nie...bylo 89:89, a kurd 1.9 na -1.5 na Clippers....a moneyline po 1.6..przy handi -1.5 kurs powinien byc 1.76 minimum ???? Kursy zanizane dla szukania jeleni, i Portand juz 94:91 i kursy odwrocone, co jest oczywiste bo heszcze chwile temu to 1.47 nie powinno byc 1.47 tylko 1.65...
Krtko mowiac handi prawde Ci powie, Handi wyznacznikiem value ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
A jeszcze pogralem Portland vs Clippers wynik meczu : Parzyste @ 1.83 w 5Dimes, kto gra moje typy to tylko najwytrwalsi odwaza sie postawic taki zaklad razem ze mna ????
Pozdro!
104:103...Nieparzyste niestety, Griffin co za trojka na koniec!!

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Bulls to jest jakiś ewenement - buki nieźle musiały na nich zarobić, bo w teorii ta ekipa nie ma prawa mieć przyzwoitych wyników.
Na czytalem sie troche opinii w ostatnim czasie i zagralem dubla Hawks + Pelicans mysalem szczerze ze to wypali...
Nie ukrywam ze jestem wkurzony ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom