>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
szkoda , ze Tomek80 i ATP_open to nie jest para gejow mieszkajaca razem ???? stworzyliby najlepszy koszykarski duet , w lozku lezeliby z laptopami , analizowaliby mecze nocami :p:p:cool::cool::cool:

typer36 456

typer36

Użytkownik
Arces apropo jeszcze wcześniej dyskusji o meczu Woźniackiej. Od jakiegoś czasu właśnie poprawiła grę pod kątem szybkości, siły, ćwiczyła serwis, ćwiczyła grę serw wolej return i grę nad siatką. Wszystko pod lepsze wyniki. Dlatego jestem zdziwiony że grając z rywalką grającą mocniej jeszcze bardziej jej pomagała. No ale było co było.
Svitolina 1 set pewnie ogarnie, ale czy wygra? Zobaczymy czy coś zmieni Halep

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Arces apropo jeszcze wcześniej dyskusji o meczu Woźniackiej. Od jakiegoś czasu właśnie poprawiła grę pod kątem szybkości, siły, ćwiczyła serwis, ćwiczyła grę serw wolej return i grę nad siatką. Wszystko pod lepsze wyniki. Dlatego jestem zdziwiony że grając z rywalką grającą mocniej jeszcze bardziej jej pomagała. No ale było co było.
Nie no tutaj nawet nie mam wątpliwości, że Wozniacki oddała ten mecz. Przecież pierwszy set pokazał jak powinno się grać, do zera przejechała po Garcii.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Jak na razie bardzo irytujące te błędy Halep, z prostych piłek po autach. W normalnym meczu ona by już prowadziła 4-1, a nie przegrywała. Ta kobita nie ma psychiki i po raz kolejny to potwierdza. Może się jeszcze ogarnie.
Ostatnia wymiana z siódmego gema mówi dużo, cały kort otwarty, a ta zagrywa bliżej niej i to na forehand.

drexler 570

drexler

Użytkownik
W drugim secie to już w ogóle elektryczna będzie.Jej nie można grać jak stawka meczu jest duża, po prostu nie trzyma ciśnienia.Są zawodnicy których to mobilizuje a ją akurat paraliżuje.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Halepka popłynie ale do domu, a nie do półfinału. Tak przestraszona z Svitoliną grać nie może, co druga piłka za wysoka, a reszta w auty.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom