>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Patrząc na poprzednie lata to Garcia bierze ten turniej. A poza tym to pamiętajcie że w meczach o stawkę, i tych najważniejszych to Simona nie istnieje dzięki swojej głowie, ja na nią nie gram od finału z Muguruzą gdzie ugrała całego gema, ale widzę że niektórzy dalej w nią wierzą. Ciekawe półfinały i ja chyba pójde w stronę właśnie Garci i Pliskovej, Wozniacka tą dzisiejszą porażką sama siebie skazała na lepszą rywalkę

drexler 570

drexler

Użytkownik
Patrząc na poprzednie lata to Garcia bierze ten turniej. A poza tym to pamiętajcie że w meczach o stawkę, i tych najważniejszych to Simona nie istnieje dzięki swojej głowie, ja na nią nie gram od finału z Muguruzą gdzie ugrała całego gema, ale widzę że niektórzy dalej w nią wierzą. Ciekawe półfinały i ja chyba pójde w stronę właśnie Garci i Pliskovej, Wozniacka tą dzisiejszą porażką sama siebie skazała na lepszą rywalkę
Papa Woźniackiej taktykę opracował doskonałą...tak jej namieszał w głowie,że zamiast szybkiego 2-0 przegrała 1-2, stracila sporo sił i dostanie lepsza rywalkę.
Czego ten Jużny się nażarł,że tak ostatnio szaleje..

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
spróbujemy Kolba- Diego o10,5 w 1 secie @2,85
chciałem jeszcze zagrać tb w 1 secie u Chardiego ale przy po3 kurs juz tylko 1,7 więc nieopłacalny a panowie narazie spokojnie trzymają swoje podanie, trzeba popatrzeć na drugiego seta i coś przy atakować

drexler 570

drexler

Użytkownik
Na livesports chyba jeszcze nie dowierzają bo wstawili na jutro całkiem inne pary a fortuna juz dała nawet kursy na Pliskovą 1,75 z Wożniacką 2,03 a na Garcie 1,74 z Venus 2,04.Ciekawe bo kursy biorą z fortuny;)

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Skrzacik gra nadspodziewanie dobrze po tym co wczoraj prezentował. Zobaczymy na jak długo mu starczy ????
Kolba jednym gemem uwalił dwa overy ????
Może jeszcze coś się uda, bo skrzacik zaczyna psuć

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Tb u Chardiego jak w masło, szkoda że wcześniej nie zwróciłem uwagi na ten mecz. Jak Grek wygra tb to trzeba w jego stronę pójść w drugim secie

C 33

chudzieny

Użytkownik
Bo to handlarz i nie wiadomo co zrobi. Jest nieprzewidywalny . I chodzi jak taki cwaniaczek ???? ja mam z nim same zle wspomnienia jak.stawiam przeciw to wygrywa jak.na niego to.oddaje mecz
Jego akurat bym nie podejrzewam o handlowanie, ma taki styl gry i warunki, że po protu z niktórymi ciężko mu się gra i łatwo go połamać. A z drugiej strony do większej części forum która tak pisze, dlaczego stawiacie tenis skoro podejrzewacie o handlowanie meczami a potem narzekacie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom