arzoo
Użytkownik
Głową w mur, nie polecamA Liverpool jak tam? Nie oglądam meczu ale kusi żeby pograć na gola Liverpoolu.
Głową w mur, nie polecamA Liverpool jak tam? Nie oglądam meczu ale kusi żeby pograć na gola Liverpoolu.
1-2 ????Mons Calpe vs Gibraltar Phoenix , Gibraltar 0-0 15 min
X2 kurs 2,22 / Phoenix +1 handi kurs 1,8 .... 1/10
faworytem jest Mons , ale wszystkie mecze na Gibraltarze rozgrywanw sa na tym samym boisku / Gibraltar Phoenix to nowy zespol w lidze / Trenerem Mons Caple jest byly szkoleniowiec Gibraltar Phoenix , z ktorym zdobyl awans !! moze na remisik zagraja ? ????
Spoko. Za dwa tygodnie mecz z Besiktasem . Promocja będzie podobna pewnie a może nawet większą ????kurs 2,05 wziąłem za promocje i jak to z promocjami bywa...
Masz racje idz spać bo rano do szkoły...Luke ja już mam dosyć typowania na dzisiaj ,3 mecze podałem ,i wszystkie siadły
Dziękuję a tobie tez idzie ładnie widzę
Czekam na Bandy na rano ,i pogram overki
Pozdrawiam i dzięki co napisałeś domnie
Niema co się stresować ,już i tak ktoś mi popsuł nerwy na portalu innym ,Obraził mnie strasznie ,ale nie będe wyzywał jak to on mnie ,spokojnie mu odpisałem tylko ,bez wyzwisk
Nie wydaje mi się by dużo osób grało Dortmund. Raczej RealMonaco zawaliło dzisiaj nie jeden kupon, tak samo BVB, bo dużo osób grało dzisiaj przeciwko Realowi sugerując się meczem z Betisem
+++ nie łatwo ale weszło ładnie, tak samo typ z działu LM Napoli więcej bramek od City, wieczór na + ????Ja polecam dziś granie na rogi Liverpoolu. Biorę -2,5 po 3.05 w LSbet, -1.5 za 1,85 i więcej po prostu rogów po 1.53. Widzę długie męczenie buły dzisiaj i będzie wynik na krawędzi. Nie chcę mi się tu wypisywać statystyki, kto chcę to sobie sprawdzi na flashscore jednak ja tu widzę fajne opcje.
????ja gram smiało taki dubel
Liverpol 2 + Schachtar handi 0-2 ako @ 2.40
????uważam ze City tego meczu nie wygra nie przy kursach 1.14 - 1.22 Szefjki na to nie pozwolą bo poszla gruba kasa na Szachtar ! OLE
????BTS w meczu CIty @ 4.90 ????
sugerowałem sie tym co ludzie pisali tu na forumNie wydaje mi się by dużo osób grało Dortmund. Raczej Real