>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
jak na moje to wchodzi szara strefa na legalu, mozeta sie smiac lapa lape myje i co do dwoch bukow mam przekonanie, ze bedzie gralo ale to juz wyzsza szkola jazdy w tych tematach. prawo jest po to zeby je lamac a dobra lapowa potrafi je na nowo ustanowic, to tak pokrotce, jezeli racji nie mam z checia poslucham glosow przeciwnych.

aikman 460

aikman

Użytkownik
Często przy takich meczach lubią się dziać cuda, daleko szukać nie trzeba - oto dzisiejszy mecz w League One:
https://www.flashscore.pl/mecz/rmE7VNa4/#szczegoly-meczu
Gospodarze jedno zwycięstwo dotychczas, goście jedna porażka i gospodarze wygrywają 3:2, strzelając dwa gole w osłabieniu ;) Dlatego też np. różnie może być w meczu Górnik - Piast, kursy na Zabrzan zachęcają i wydaje się niemożliwe, żeby nie wygrali, ale jednak coś mnie powstrzymuje od grania na nich, przynajmniej narazie, do weekendu jeszcze czas ;)
dlatego w meczu ABC zagralem over 3,5 gola po kursie 4,20 ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
to ze sts nie zostanie w ponad 40 milionowym kraju hegemonem zakladow sprotowych, to chyba kazdy bardziej rozgarniety o tym wiedzial. Narobili szumu w mediach, ze hazard jest be, wszystko przyschlo lepiej dla nas, Sts nadal jest sto lat za murzynami, i wie o tym doskonale a jak dostal naciski w zwiazku z wejsciem na rynek innych firm to zmiekla faja, albo poprostu po cichu sie podzielil rynkiem. To sa tylko moje domysly wiec nie warto ich brac na powaznie. a i wladza ma inne rzeczy na glowie jak pilnowania interesow jakiegos typa co przyllobbowal zeby zajac rynek.
Swoje na tej loterii i tak juz wygral, wykopujac zielonych z rynku. Jakies 70 procent niedzielnych graczy do niego przeszla kase pewnie liczy co chwile. W mediach juz nie ma nagonki na to ze hazard jest be i nie bedzie nagonki na reszte gracy kazdy z tego tortu cos ujadl. Cisza ja pisalem dziala tylko na korysc graczy i skorumpowanych politykow wiec na spokojnie ???? Najpierw straszyli graczami lapanymi w US jak tak dluzej sie zaczalem sie nad tym zastanawiac to sam sie z tego teraz smieje.
co do szczegolow mojej wypowiedzi moge wyjasnic wszystko w szczegolach dlaczego tak mysle jak ktos popyta ale chyba nie o to chodzi.
*troche za duzo tych szczegolow

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
zreszta zastanowcie sie jaka by wyszla gownoburza w mediach w momencie jakby sie okazalo ze ustawa po czesci nie zostala wprowadzona pezeciwko hazardowi a po to zeby ktos na tym zarobil, oni potrzebuja ciszy i kasy splywajacej na konta.Przeciez ponoc najwazniejsze w tym calym gownie mialo byc wyciagniecie ludzi z hazardu blokujac wszelkiej strony internetowe zwiazenm kurwa no wlasnie kurwa z pokerem. Bo na pokerze te nieudaczniki lapy nie sa w stanie polozyc bo sa za mali. Wiem ze nie team na takie dywagacje wie juz zamilcze.
wiazalo by sie to troche z zakupem licencji z zagranicznych firm na co sobie nie moga pozwolic ale to juz nie moja brocha.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom