>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Panowie proste z pozoru pytanie ???? . Jak najlepiej skontrowac Juventus handi -1.5 ?. Mam ako i już weszło handi Sewilla i Napoli. Juve znamy i żeby nie było kalkulacji i 1-0. Dzieki

pilka_radom 39,6K

pilka_radom

Znawca - Nizsze ligi polskie
Wczoraj Chrobry Głogów planowo. A STS praktycznie do końca trzymał 2.71 na gospodarzy. Próbujemy dalej.
Dziś powielam typ sprzed tygodnia z rozgrywek Pucharu Polski na szczeblu Radomskim. Legion II Głowaczów - Centrum Radom 1 (kurs 3.09 forBet). Wówczas spotkanie zostało odwołane przez obfite opady deszczu=zalane boisko. Spore value na 1. Rezerwy Legionu... to zaplecze pierwszego zespołu grającego na co dzień w Campeon.pl lidze okręgowej, czyli w tej samej klasie rozgrywkowej co Centrum. Obecnie obydwie drużyny obok siebie w tabeli (Centrum 12., Legion 14.). Gospodarze skorzystają ze wzmocnień z 1 drużyny (Marcel Czubaj, Damian Lisewski, Tomasz Banach, bramkarz Paweł Krynicki, Bartłomiej Mikocki). Tak też czynili w poprzednich rundach, kiedy to eliminowali kolejno Zamłynie Radom (9. miejsce w okręgówce, wygrana 4-3) i LKS Potworów (lider klasy A, wygrana 3-0). Mecz będzie rozgrywany na bocznym boisku (=klepisku) stadionu w Głowaczowie, co również daje spory handicap drużynie gospodarzy. Kurs na Legion już zjechał na 3.09, w ubiegłą środę było 3.76.
Do tego dorzucam Spartę Jazgarzew (1.85). Podejrzewam, że Dolcan odpuści PP na rzecz ratowania czwartej ligi. Zespół z kilkoma naprawdę mocnymi nazwiskami jak na tą klasę rozgrywkową, a w tym momencie plasuje się w ogonie. W sobotę podopieczni trenera Michała Pulkowskiego mają dużo ważniejszy pojedynek z Huraganem Wołomin.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Chaczanow K. (Rus)
Wielki zawodnik ugrane 5 gemow lol
Kchaczanow nigdy nie będzie wielki. Umiejętności ma duże ale mentalność typowego ruska. Ja grałem set istomin bo na mecz brakło jaj. Po us open gdzie rusek zawalił mi kupon na 12k obiecałem sobie że już nigdy na niego nie postawię chyba że przeciwko. Wystarczy zobaczyć ile w tym roku miał wpadek i dziwnych spotkań. Ja wiem że jest młody ale niektóre mecze tak puszczać na tym poziomie to trochę nie bardzo.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
To jest kurwa nie do wiary, Monroe/Mektic mieli 3 BP na set (40:15), po czym łamią się za pierwszym razem (pierwszy BP w 2. secie i drugi chyba w ogóle) na 4:5
Zawsze trafię na jakichś upośledzonych zjebow.
Kolodziejova tez klasa, wygrala ITF przed chwila to teraz mozna wpierdol zebrac. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom