>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Ej ti pi, ale &quot;Agent&quot; to nie teleturniej... Z reality-show to ja pamiętam program &quot;BAR&quot;, zwłaszcza I edycje, ktora wygral Adrian Urban, któremu kibicowalem wtedy. No i Tvnowski &quot;Big brother&quot; z Gulczasem, Manuelą i Klaudiuszem hehe. Stare czasy. ????

owca26 171

owca26

Użytkownik
Ej ti pi, ale &quot;Agent&quot; to nie teleturniej... Z reality-show to ja pamięta program &quot;BAR&quot;, zwłaszcza I edycje, ktora wygral Adrian Urban, któremu kibicowalem wtedy. No i Tvnowski &quot;Big brother&quot; z Gulczasem, Manuelą i Klaudiuszem hehe. Stare czasy. ????
i Picią

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
nie chce wkraczac w temat typow poki sie smiejemy, ale z ta linia to czasami sie osmieszasz
a to juz Twoja opinia, i nie zamierzam jej zmieniac:p W swoim temacie pokazalem ze da si wystawic linke leosza niz buki i to nie jeden raz, i to czasami &quot;Right in the spot&quot;;)

juras333 802

juras333

Użytkownik
Juras333 oglądasz tego Chunga?? ???? Goffin taką padaczkę gra czy żółty się prezentuje??
Gofę aż tak źle nie gra jak może sugerować wynik, ale mimo tego dużo się myli, a jak już trafia to wszystko ze strony Chunga wraca, dobre zawody koreańca

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
jezeli sugerujesz sie jedynie excelem, i nie bierzesz innych czynnikow pod uwage, ja tez moge sobie wymyslic zlote granie probowales juz na tenisie i jak poszlo?
Powiem Ci jedno, statystyki graja, nie ludzie ???? Poki tego nie zrozumiesz, nie pojmiesz o czym mowie ???? Wrzucalem juz tysiace statow, takze nic mnie juz nie zdziwi ???? Ty trafisz typ bo dobrze oszaciwales mecz znajac mentalnosc gracza, ale na dluzsza mete nie da Ci to plusa, zeby byc na plus musisz byc krok przed bukiem( wystawic kursy zanim to zrobi buk), inaczej oceniasz value po kursie ktory chcesz widziec i ktory buk Ci oferuje:p Zeby widziec value musisz miec podstawy i wiedziec dlaczego buk wystawil taki kurs a nie inny.
P.S. My tu pitu pitu a tu Stephens lamie! ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
nie mozesz byc o krok przed bukiem sugerujac sie jedynie suchymi statystykami no chlopie ogarnij sie....
udowodnilem to w swoim temacie przez miesiac gry, co Ci nie pasuje?:p Ty udowdniles ze jestes super typujac 2 mecze przeciwko mnie ????
A buki niby czym sie sugeruja jak nie suchymi statami?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom