5567
Użytkownik
Tomciu szkoda Twojego wysiłku, ten statek juz zatonął i nie da się go odratować :-( :]Ja mu porzyczę mam jeszcze na karcie ponad 100
Tomciu szkoda Twojego wysiłku, ten statek juz zatonął i nie da się go odratować :-( :]Ja mu porzyczę mam jeszcze na karcie ponad 100
Narazie czekam na telefon od kolegi i nie pracuje już od Wtorku Tydzień temu ,to mma czasTomciomenie , dzis zrobiles nocny maraton meczowy ? bo zawsze wczesniej szedles spac , zawsze sie spieszyles do pracy ? ????
Jakie kursy? :grin:Pamiętacie teleturniej "awantura o kasę"? Oglądam powtórki na ATM Rozrywka o 3.00 codziennie. Ostatnio odpadli arcymistrzowie : )
Oczywiscie ze sie pamieta. "Biore po 200 zlotych i slucham panstwa" Odcinek z zoltymi(Piotrem) co nie wiedzial jak licytowac mistrzowski.Pamiętacie teleturniej "awantura o kasę"? Oglądam powtórki na ATM Rozrywka o 3.00 codziennie. Ostatnio odpadli arcymistrzowie : )
pamietam ze była tam taka jedna druzyna z taką niską ale ładną laską, dobrzy byli bo conajmniej kilka odcinkow wygraliOczywiscie ze sie pamieta. "Biore po 200 zlotych i slucham panstwa" Odcinek z zoltymi(Piotrem) co nie wiedzial jak licytowac mistrzowski.
Co do teleturniejow i reality, to Agent byl spoko na TVN.
Pamiętasz tych co 20 kilka razy byli mistrzami? Oglądam i fajne uczucie, taki "powrot do przeszłości" hehe. Ogólnie spoko teleturniej, teraz juz takich nie ma. Chyba tylko "jeden z dziesięciu" sie ostał.Oczywiscie ze sie pamieta. "Biore po 200 zlotych i slucham panstwa" Odcinek z zoltymi(Piotrem) co nie wiedzial jak licytowac mistrzowski.
Co do teleturniejow i reality, to Agent byl spoko na TVN.
Znam dobrze ten program.Filipek chyba za mlody jesteś, żeby dobrze kojarzyć, jesli w nicku masz rok urodzenia.
Nie pij, pecie.no co ty mlody jurny moze CI dogodzi w koncu takich lubisz hehe
A to spoko. Szacuneczek ????Znam dobrze ten program.