>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Dziękuję pewnie zatoną ,nasz niedługo przypłynie z hokejem na overki
Jeszcze sie zastanawiam ciągle nad Polską 6,5 w towarzyskim
Pograłem 4,5 i 5,5 ,starczy niema co przeginać jak nic nie idzie
Pozdrawiam i czeam na Argentyne zobaczę czy zarobie nieźle ,czy w plecy

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Tomciomenie , dzis zrobiles nocny maraton meczowy ? bo zawsze wczesniej szedles spac , zawsze sie spieszyles do pracy ? ????
Narazie czekam na telefon od kolegi i nie pracuje już od Wtorku Tydzień temu ,to mma czas
Usa-Brazylia siadło under 9.5 jestem mile zaskoczony ,bo myslałem z enie wejdzie jak było po 3 kwartach 7-0 a 4 dała 2-0 tylko
Grali 4x 15 min
Patrzyłem na Hokeja ciezkie mecze są Play offy w Hlince chyba tylko zagram o 15:30 od miejsca 5 w zwyż
Ja bym grał overk Polski u 20 ,ale czekam na Argentyne w siate

5567 719

5567

Użytkownik
Pamiętacie teleturniej &quot;awantura o kasę&quot;? Oglądam powtórki na ATM Rozrywka o 3.00 codziennie. Ostatnio odpadli arcymistrzowie : )

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Pamiętacie teleturniej &quot;awantura o kasę&quot;? Oglądam powtórki na ATM Rozrywka o 3.00 codziennie. Ostatnio odpadli arcymistrzowie : )
Oczywiscie ze sie pamieta. &quot;Biore po 200 zlotych i slucham panstwa&quot; Odcinek z zoltymi(Piotrem) co nie wiedzial jak licytowac mistrzowski.

Co do teleturniejow i reality, to Agent byl spoko na TVN.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
a ja lubię ogladac w nocy Transkacje za milion dolarow ! agenci nieruchomosci w Nowym Jorku - oni zarabiaja !! wystepujacy w programie sprzedaja mieszkanie , domy i biorą prowizję 5-6 % od kwot rzedu 3-20 mln $ ????

owca26 171

owca26

Użytkownik
Oczywiscie ze sie pamieta. &quot;Biore po 200 zlotych i slucham panstwa&quot; Odcinek z zoltymi(Piotrem) co nie wiedzial jak licytowac mistrzowski.

pamietam ze była tam taka jedna druzyna z taką niską ale ładną laską, dobrzy byli bo conajmniej kilka odcinkow wygrali

5567 719

5567

Użytkownik

Pamiętasz tych co 20 kilka razy byli mistrzami? Oglądam i fajne uczucie, taki &quot;powrot do przeszłości&quot; hehe. Ogólnie spoko teleturniej, teraz juz takich nie ma. Chyba tylko &quot;jeden z dziesięciu&quot; sie ostał. ;)

Filipek chyba za mlody jesteś, żeby dobrze kojarzyć, jesli w nicku masz rok urodzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom