Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
LIVE Palmeiras vs Barcelona SC , Copa Libertadores 8 min 0-0
Palmeiras awans kurs 2,12
pierwszy mecz Palmeiras przegral 0-1 , liczę na nich , bo ich lubię , Keno wyszedl w 1 jedenastce , a Barcelona SC ostatnio slabo gra
Dziękuję pewnie zatoną ,nasz niedługo przypłynie z hokejem na overki
Jeszcze sie zastanawiam ciągle nad Polską 6,5 w towarzyskim
Pograłem 4,5 i 5,5 ,starczy niema co przeginać jak nic nie idzie
Pozdrawiam i czeam na Argentyne zobaczę czy zarobie nieźle ,czy w plecy
Narazie czekam na telefon od kolegi i nie pracuje już od Wtorku Tydzień temu ,to mma czas Usa-Brazylia siadło under 9.5 jestem mile zaskoczony ,bo myslałem z enie wejdzie jak było po 3 kwartach 7-0 a 4 dała 2-0 tylko
Grali 4x 15 min
Patrzyłem na Hokeja ciezkie mecze są Play offy w Hlince chyba tylko zagram o 15:30 od miejsca 5 w zwyż
Ja bym grał overk Polski u 20 ,ale czekam na Argentyne w siate
a ja lubię ogladac w nocy Transkacje za milion dolarow ! agenci nieruchomosci w Nowym Jorku - oni zarabiaja !! wystepujacy w programie sprzedaja mieszkanie , domy i biorą prowizję 5-6 % od kwot rzedu 3-20 mln $ ????
Pamiętasz tych co 20 kilka razy byli mistrzami? Oglądam i fajne uczucie, taki "powrot do przeszłości" hehe. Ogólnie spoko teleturniej, teraz juz takich nie ma. Chyba tylko "jeden z dziesięciu" sie ostał.
Filipek chyba za mlody jesteś, żeby dobrze kojarzyć, jesli w nicku masz rok urodzenia.