U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Mi jakieś chipsy ostre i napójide po piwo wziasc wam cos?
Mi jakieś chipsy ostre i napójide po piwo wziasc wam cos?
masz swje 10 paluszków i 10 dodatkowych :]:grin: ????paluszki na zagryche
bekonowepaluszki na zagryche
ryzykownie. Nie pamietasz co Tsonga zrobil na Roland Garros chyba?co mecz przelozony byl...Tsonga @1.48
Gruby nie zawiedź
Zanim odpisałeś wziąłem bezpieczniejszą opcję - seta Koreańca, zaczęło się dobrze. Mimo wszystko dziękiLopez poniżej swojego poziomu a i tak popsuł trochę żółtemu nerwów. Grałem Chunga z, Lopezem i miałem zamiar grać z Goffinem ale w tamtym meczu mnie nieto przekonał że może tu chociaż powalczyć
wykorzystaj kase z zakładów bukmacherskich ????***** zartowalem nie jestem milionerem ???? Bendzie!
Ta opcja jest realna ????Zanim odpisałeś wziąłem bezpieczniejszą opcję - seta Koreańca, zaczęło się dobrze. Mimo wszystko dzięki![]()
Olivio ???? ???? ????ryzykownie. Nie pamietasz co Tsonga zrobil na Roland Garros chyba?co mecz przelozony byl...![]()
wymien repute na bitcoiny, przewalutujesz na polskie zlote i powinno starczyc na paluszki i nawet na " reszty nie trzeba prosze pani".***** zartowalem nie jestem milionerem ???? Bendzie!
Wróciłem z piwkiem i Tsonga połamany, da rade. :-|ryzykownie. Nie pamietasz co Tsonga zrobil na Roland Garros chyba?co mecz przelozony byl...![]()
Ja mu porzyczę mam jeszcze na karcie ponad 100Hue Hue hue :grin:
????
Przecież jaja sobie robię, no offence :grin:nie bede sie wykrecal dyslekcja czy innymi pierdolami ale zawsze mam z tym problem tak samo jak ze slowem probuje, ???? ) dobra fajnie, ze mi zwrociles uwage, doceniam Twoje zaangazowanie w moja edukacje jezyka polskiego.
Pewien gryzoń, kojarzę ????hehe no ja za to jestem smiertelnie powazny, znam jednego co nie ma dystansu do siebie hue hue hue