U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Mi jakieś chipsy ostre i napójide po piwo wziasc wam cos?
Mi jakieś chipsy ostre i napójide po piwo wziasc wam cos?
masz swje 10 paluszków i 10 dodatkowych :]:grin: ????paluszki na zagryche
bekonowepaluszki na zagryche
ryzykownie. Nie pamietasz co Tsonga zrobil na Roland Garros chyba?co mecz przelozony byl...Tsonga @1.48
Gruby nie zawiedź
Zanim odpisałeś wziąłem bezpieczniejszą opcję - seta Koreańca, zaczęło się dobrze. Mimo wszystko dziękiLopez poniżej swojego poziomu a i tak popsuł trochę żółtemu nerwów. Grałem Chunga z, Lopezem i miałem zamiar grać z Goffinem ale w tamtym meczu mnie nieto przekonał że może tu chociaż powalczyć
wykorzystaj kase z zakładów bukmacherskich ????***** zartowalem nie jestem milionerem ???? Bendzie!
Ta opcja jest realna ????Zanim odpisałeś wziąłem bezpieczniejszą opcję - seta Koreańca, zaczęło się dobrze. Mimo wszystko dzięki
Olivio ???? ???? ????ryzykownie. Nie pamietasz co Tsonga zrobil na Roland Garros chyba?co mecz przelozony byl...
wymien repute na bitcoiny, przewalutujesz na polskie zlote i powinno starczyc na paluszki i nawet na " reszty nie trzeba prosze pani".***** zartowalem nie jestem milionerem ???? Bendzie!
Wróciłem z piwkiem i Tsonga połamany, da rade. :-|ryzykownie. Nie pamietasz co Tsonga zrobil na Roland Garros chyba?co mecz przelozony byl...
Ja mu porzyczę mam jeszcze na karcie ponad 100Hue Hue hue :grin:
????
Przecież jaja sobie robię, no offence :grin:nie bede sie wykrecal dyslekcja czy innymi pierdolami ale zawsze mam z tym problem tak samo jak ze slowem probuje, ???? ) dobra fajnie, ze mi zwrociles uwage, doceniam Twoje zaangazowanie w moja edukacje jezyka polskiego.
Pewien gryzoń, kojarzę ????hehe no ja za to jestem smiertelnie powazny, znam jednego co nie ma dystansu do siebie hue hue hue