znowu zaczynasz?W życiu nie było takiego kursu...w tym momencie
Ja mam zweryfikowane konto w 1 xbet bez konieczności wysyłania dokumentów do rosji. Maja szeroką ofertę na tenis to gram, w sts postawić coś na live graniczy z cudemPo co sledzisz tego buka, lepiej książkę przeczytaj
Ta pierwsza piłka, Keys zaryzykował winnera i trafiła, a Coco wcześniej przebiła dwie piłki bezpiecznie przed dobrze ustawioną Keys, a mogła zagrać bardziej ofensywnie, to był brejk i czekała na błąd, tyle że w tiebreku się doczekała i to własnych błędówO czym ty w ogóle bredzisz , miała dwa BP, gdzie raz Keys na pełnym ryzyku zagrała po krosie (normalnie 7/10 takich piłek jest w siatce), a drugi raz poszła wykładka po świetnym pierwszym.
A że Keys ma więcej talentu nikt nie neguje.
Faktycznie jeden typ z meczu Zvereva i teraz trzy na live to wiele na cały dzień. Szkoda że dziś nie podałeś żadnych typów na 2:0 bo tego meczu Julki z Petko nie zdążyłem pograć(przegrać) bo skończyło mi się kieszonkowe a mama dopiero 10 da nowe.A Ty myślisz że ktoś wierzy że to grasz, codziennie wiele typów.... Masz zweryfikowane chyba kieszonkowe od mamy ...
Ktoś tu już kiedyś przytaczał kilka Twoich typów granych w 1xbet. Ale akurat do grona mitomanów się zaliczasz i to do czołowych.Każdy wie że 1xbet to fake i Ci co podają ich kursy to mitomani. Rób dalej tą parodie i patrzaj se na kursy od rana do nocy
Coco i Makarova.
Keys 2 set @2,67
Over 10,5 w meczu Coco - Keys w 2 secie @2,59, tb @3,54 lżej
1-1 w setach :grin: