>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
O 52

olek_77

Użytkownik
forumek grał wszystkie kombinacje oprócz Keys + Makarova ????

sami eksperci ;) Julka może jeszcze wygrać, choć nie sądzę

z taką mentalnością to Goerges już nigdy nic nie wygra, przestaje jej iść to się obraża na cały świat i nawet nie próbuje wrócic do dobrej gry
ja,ja

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykowka - KObiety
Godzina: 02:05
Spotkanie: Wyspy Dziewicze-Argentyna
Typ: Wygrana Wysp
Kurs: 17.00
Bukmacher: Marathonbet
Analiza:

Ten zakład to czyste szaleństwo-podaję go z racji braku interesujących mnie wydarzen dnia dzisiejszego.
Pierwszym powodem dla ktorego idę w ten zakład są drastyczne roznice kursów. Na zwyciestwo Wysp kursy wahają się od 10.05 do nawet 20.00 ! Rzadko spotykane.
Po drugie nie zagra tutaj najlepsza zawodniczka Argentyny. Oczywiscie mimo to potencjal sportowy miedzy jednymi a drugimi jest gigantyczny,ale warto to odnotować.

Wyspy dziewicze w ostatnich miesiacach poczynily spory skok jakościowy. Z ostatnich 5ciu spotkan wygraly 4-ogrywaly Meksyk oraz niewiele zabraklo a pokonaly by faworyzowane Portorykanki. Dziewczny jadą głownie na ambicji-duzo biegaja,sporo faulują-ich taktyką jest wybijanie z rytmu przeciwniczek.

Podsumowując zakład jest z gatunku ,,funbet&#39;&#39;. Natomiast wszystkie handicapy 20+ i wyżej mogą okazać się fajnymi zakładami ;)
Moja stawka: 1/10.

Pomogłem? Wciśnij proszę ,,dzięki&#39;&#39;.

Typującym i Grającym życzę Powodzenia !
tak pisal

O 52

olek_77

Użytkownik
no bo tak często się zdarza przy takich trochę odważniejszych kuponach ,że ten najbardziej &quot;pewny&quot; nie wchodzi ????
robię cashout z kursem 7.7 ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
no bo tak często się zdarza przy takich trochę odważniejszych kuponach ,że ten najbardziej &quot;pewny&quot; nie wchodzi ????
robię cashout z kursem 7.7 ????
i szacun Tobie. licz i ciesz sie kasa. Po co Ci nerwy dla paru groszy extra?

5567 719

5567

Użytkownik
pogralem na 1xbet multi cornery na druzyne over, patrze w historie a tam under na kuponie... po chwili wbijam w oferte na ten mecz a tam linia podniesiona z 2,5 na 3,5 i oczywiscie zamknac tego nie da rady :grin: nosz... złodziejstwo.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
21:32....do HT, meczyk mega trzeba przyznac, a Dziewice najlepsze przerzuty z jednego konca kosza na drugi ????
e: 28:62...Dziewice sie poddaly juz,walka tylko w 1szej kwarcie na reszte nie starczylo sil niestety...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom