>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
owca26 171

owca26

Użytkownik
niesamowite, jest sobie meczyk MLS, 0:0 do przerwy, na Betfair aktynosc niska wiadomo jak to zwykle o tej porze i na takim meczu. przehandlowane jakies 20.000 na rynku dokladnego wyniku i nagle ktos ustawia ściane w 50 minucie meczu na 0:0, 15.000 funtow, czyli oczekuje ze ludzie to kupia a mecz nie zakonczy sie wynikiem 0:0, no to ludzie skupuja, skupuja trwa to jakies 5 minut, w 57 minucie sedzia dyktuje wg mnie bardzo kontrowersyjny karny, 1:0 Booom, ten kto wystawil to 15.000 wlasnie zarobil 7.000 na czysto zysku, to jest niesamowite

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Każdy gra co chce, za ile chce i gdzie chce. Nie rozumiem ostatnich słownych przepychanek. Kolego chomik - jesteś głównym prowokatorem i zostałeś odpowiedni nagrodzony. Jeśli przeczytałeś/przeczytasz PW, to wiesz co Ciebie czeka jeśli nie zmienisz swojego zachowania. Innych proszę o nie wchodzenie w głupie wymiany, bo temat ma inne założenie.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Każdy gra co chce, za ile chce i gdzie chce. Nie rozumiem ostatnich słownych przepychanek. Kolego chomik - jesteś głównym prowokatorem i zostałeś odpowiedni nagrodzony. Jeśli przeczytałeś/przeczytasz PW, to wiesz co Ciebie czeka jeśli nie zmienisz swojego zachowania. Innych proszę o nie wchodzenie w głupie wymiany, bo temat ma inne założenie.
Może to też nie jest odpowiedni temat, ale mam szansę na odpowiedź. Gdzie pisać o ew. odblokowanie PW do administracji, bo dałem temat w dziale &quot;Administracja&quot;, ale został usunięty bez żadnej odpowiedzi.

P.S.
Później możesz tego posta skasować.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom