owca26
Użytkownik
tez to zauwazylem a wlasciwie do konca nie wiem za cono 7:34 pogrom, ale sedziowie tez smieszni, przewaga 30+ pktowa a daja technical( 3 rzuty + pilka) ????
tez to zauwazylem a wlasciwie do konca nie wiem za cono 7:34 pogrom, ale sedziowie tez smieszni, przewaga 30+ pktowa a daja technical( 3 rzuty + pilka) ????
48:80...https://zapodaj.net/66eeabe1ae978.png.html
no to ostatni becik nocki dla lepszego ogladania. Trzymajcie kciuki!!Wpadne pozniej rozliczyc.
Na teraz Keys + Goerges![]()
0:0 a więc zwrot
Może to też nie jest odpowiedni temat, ale mam szansę na odpowiedź. Gdzie pisać o ew. odblokowanie PW do administracji, bo dałem temat w dziale "Administracja", ale został usunięty bez żadnej odpowiedzi.Każdy gra co chce, za ile chce i gdzie chce. Nie rozumiem ostatnich słownych przepychanek. Kolego chomik - jesteś głównym prowokatorem i zostałeś odpowiedni nagrodzony. Jeśli przeczytałeś/przeczytasz PW, to wiesz co Ciebie czeka jeśli nie zmienisz swojego zachowania. Innych proszę o nie wchodzenie w głupie wymiany, bo temat ma inne założenie.
Daj mi znać jaka będzie decyzja. Dzięki!Już piszę w odpowiednim temacie. Dzięki za info.
Na wieczór z tenisa będzie sporo do grymacie coś ciekawego ? oferta dramat dziś
myśle,że można spróbować coś takiego na 13:30macie coś ciekawego ? oferta dramat dziś
To jeszcze zapuszczę undery 2,5 na noc w ako, pierwsze dwa mecze o 23:00:
Caracas - Aragua
de Remo - Confianca
Avai - Santos (0:00)
4.71
Jak tam ustaweczka po karnym, sraczka była? ???? Moje kontakty sięgają nie tylko do Meksyku, ale swym zasięgiem obejmują również Amerykę Południową
Nie masz po prostu jajeczek i łasisz się na jakieś drobne ????hehe nie bo po tym jak napisałeś wziąłem linie wyżej po 1.7 hehe taki jestem cwaniak