znowu zaczynasz? W 1xbet była taki, przy 40:40 było nawet 3,28W życiu nie było takiego kursu...w tym momencie
Ja mam zweryfikowane konto w 1 xbet bez konieczności wysyłania dokumentów do rosji. Maja szeroką ofertę na tenis to gram, w sts postawić coś na live graniczy z cudemPo co sledzisz tego buka, lepiej książkę przeczytaj
Ta pierwsza piłka, Keys zaryzykował winnera i trafiła, a Coco wcześniej przebiła dwie piłki bezpiecznie przed dobrze ustawioną Keys, a mogła zagrać bardziej ofensywnie, to był brejk i czekała na błąd, tyle że w tiebreku się doczekała i to własnych błędówO czym ty w ogóle bredzisz , miała dwa BP, gdzie raz Keys na pełnym ryzyku zagrała po krosie (normalnie 7/10 takich piłek jest w siatce), a drugi raz poszła wykładka po świetnym pierwszym.
A że Keys ma więcej talentu nikt nie neguje.
Faktycznie jeden typ z meczu Zvereva i teraz trzy na live to wiele na cały dzień. Szkoda że dziś nie podałeś żadnych typów na 2:0 bo tego meczu Julki z Petko nie zdążyłem pograć(przegrać) bo skończyło mi się kieszonkowe a mama dopiero 10 da nowe.A Ty myślisz że ktoś wierzy że to grasz, codziennie wiele typów.... Masz zweryfikowane chyba kieszonkowe od mamy ...
Brawo MarekCoco i Makarova.
Keys 2 set @2,67
iOver 10,5 w meczu Coco - Keys w 2 secie @2,59, tb @3,54 lżej
1-1 w setach :grin: