jarrus
Użytkownik
To chyba max co dziś rzuci ?Haratyk 21,41 ale ktoś ma farta![]()
To chyba max co dziś rzuci ?Haratyk 21,41 ale ktoś ma farta![]()
Jak dla mnie to swoje zrobił, powinien być w szóstce tym rzutem, lepszy od Gilla i tym co grali powyżej 21,40 tez weszło:razz:To chyba max co dziś rzuci ?
Ja tak grałem już rano,że lepszy od Crousera, lepszy od Kovacsa i win Walsha. Amerykanie często na wielkich zawodach nie potwierdzają wcześniejszych wyników, pewnie boją się kontroli dopingowych.Ostatnia kolejka została a w niej często ktoś nagle odpala więc nie ma co się póki co cieszyć.Haratyk już w szóstce jest na pewno ????Majewski dobre info dał, że Cruiser się pogubił technicznie i Walsh złoto ????
Kovacs Haratyk 2 kurs 3,10 sts skoro Majewski był na treningu i tak to widzi to trzeba próbować
Crouser - Walsh 2 kurs 3,25 kula
Właśnie czekam na kursy na finał pań 100 m, pre mam pograne Stanek v Bukowiecki 1 @1,60 z pchnięcia kulą
Majewski teraz mówi, że na rozgrzewce technicznie posypał się Crouser. Trójka według niego po treningach to: Walsch, Storl, Whiting/Haratyk ????
Ja pogram zwycięzca uzyska mniej niż 22,40 m @2,00 STS
Panie Stefanie, proszę tak nie pisać.Makarova E. - Goerges J. 2 @ 2.13
ZabiteMecz underowców zamiast grać po jakimś PRE ~1,5-1,6 kursie korzystam z okazji szybkiej bramki i daje under 2,5 po 3.28 w meczu Gremio z Atletico-MG