jarrus
Użytkownik
To chyba max co dziś rzuci ?Haratyk 21,41 ale ktoś ma farta
To chyba max co dziś rzuci ?Haratyk 21,41 ale ktoś ma farta
Jak dla mnie to swoje zrobił, powinien być w szóstce tym rzutem, lepszy od Gilla i tym co grali powyżej 21,40 tez weszło:razz:To chyba max co dziś rzuci ?
Ja tak grałem już rano,że lepszy od Crousera, lepszy od Kovacsa i win Walsha. Amerykanie często na wielkich zawodach nie potwierdzają wcześniejszych wyników, pewnie boją się kontroli dopingowych.Ostatnia kolejka została a w niej często ktoś nagle odpala więc nie ma co się póki co cieszyć.Haratyk już w szóstce jest na pewno ????Majewski dobre info dał, że Cruiser się pogubił technicznie i Walsh złoto ????
Kovacs Haratyk 2 kurs 3,10 sts skoro Majewski był na treningu i tak to widzi to trzeba próbować
Crouser - Walsh 2 kurs 3,25 kula
Właśnie czekam na kursy na finał pań 100 m, pre mam pograne Stanek v Bukowiecki 1 @1,60 z pchnięcia kulą
Majewski teraz mówi, że na rozgrzewce technicznie posypał się Crouser. Trójka według niego po treningach to: Walsch, Storl, Whiting/Haratyk ????
Ja pogram zwycięzca uzyska mniej niż 22,40 m @2,00 STS
Panie Stefanie, proszę tak nie pisać.Makarova E. - Goerges J. 2 @ 2.13
ZabiteMecz underowców zamiast grać po jakimś PRE ~1,5-1,6 kursie korzystam z okazji szybkiej bramki i daje under 2,5 po 3.28 w meczu Gremio z Atletico-MG