>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
CROUSER to był dziś dopiero strzał w kolano. typ w każdym konkursie grubo ponad 22 metry walił a dziś taki numer odwala :]:] nie ma to jak nie trafić z formą na najważniejszą imprezę sezonu wygrywając wcześniej wszystko jak leci

drexler 570

drexler

Użytkownik
Majewski dobre info dał, że Cruiser się pogubił technicznie i Walsh złoto ????
Ja tak grałem już rano,że lepszy od Crousera, lepszy od Kovacsa i win Walsha. Amerykanie często na wielkich zawodach nie potwierdzają wcześniejszych wyników, pewnie boją się kontroli dopingowych.Ostatnia kolejka została a w niej często ktoś nagle odpala więc nie ma co się póki co cieszyć.Haratyk już w szóstce jest na pewno ????

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Właśnie czekam na kursy na finał pań 100 m, pre mam pograne Stanek v Bukowiecki 1 @1,60 z pchnięcia kulą
✅

Majewski teraz mówi, że na rozgrzewce technicznie posypał się Crouser. Trójka według niego po treningach to: Walsch, Storl, Whiting/Haratyk ????

Ja pogram zwycięzca uzyska mniej niż 22,40 m @2,00 STS
✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
O 52

olek_77

Użytkownik
pezio- Myślisz że thompson wygra czy warto upolować którąś inną z ładnym kursem?
E: Ja pograłem Santos i Ahoure z kursem po 51 oraz Ta Lou z kursem 11

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Makarova E. - Goerges J. 2 @ 2.13
Panie Stefanie, proszę tak nie pisać.
Mam na sporej taśmie z fajna wygrana ostatni typ... Tj zwycięstwo Makarowej, zupełnie intuicyjnie postawione, bo nie interesowałem się za bardzo w tym tygodniu rozgrywkami kobiet ????

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Na finał pań mam Schippers v Ahye 1 @1,30 ale to mały kurs.
Bowie myślę, że z Ta Lou @1,98 to troszkę value, obie mocne, pewnie walka o srebro, ale nie gram tego
Thompson mocna, złoto raczej

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Dla mnie ta skipers to nawet medalu nie powącha, za ciężka kobyła
e: widzę, że nawet jej buki szans nie dają, ja gram Skipers - Ahye na 2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom