>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Pezio wymiatasz z typami z lekkiej. Dajesz coś dzisiaj jeszcze?
Właśnie czekam na kursy na finał pań 100 m, pre mam pograne Stanek v Bukowiecki 1 @1,60 z pchnięcia kulą
Zastanawiam się nad Kszczot v Harris 2 @2,35, Polak nie jest w dobrej formie, w eliminacjach słabo, Harris życiówka w tym sezonie, ale jeszcze nie wiem ????
a Ty na coś się zdecydowałeś? Widziałem w dziale, że coś w stronę Haratyka?

S 277

stepinski

Użytkownik
Właśnie czekam na kursy na finał pań 100 m, pre mam pograne Stanek v Bukowiecki 1 @1,60 z pchnięcia kulą

Zastanawiam się nad Kszczot v Harris 2 @2,35, Polak nie jest w dobrej formie, w eliminacjach słabo, Harris życiówka w tym sezonie, ale jeszcze nie wiem ????

a Ty na coś się zdecydowałeś? Widziałem w dziale, że coś w stronę Haratyka?
Dzisiaj nie mogłem nic znaleźć. Chyba przytłoczyła mnie wczorajsza passa gdzie wszystko wchodził włącznie z kursami 4,95. Dzisiaj idę pod prąd ze wszystkimi. Gram bukowieckiego powyżej 21,25. Ale nie polecam, bo wszyscy grają inaczej ;) Kszczot słabo wyglądał niestety. Czekam na propozycje na 100m

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Majewski teraz mówi, że na rozgrzewce technicznie posypał się Crouser. Trójka według niego po treningach to: Walsch, Storl, Whiting/Haratyk ????
Ja pogram zwycięzca uzyska mniej niż 22,40 m @2,00 STS

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Mecz underowców zamiast grać po jakimś PRE ~1,5-1,6 kursie korzystam z okazji szybkiej bramki i daje under 2,5 po 3.28 w meczu Gremio z Atletico-MG

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom