betrayal
Użytkownik
A gra jak Ramos, dziwne
Dzięki Adik, już myślałem że Q będzie chciał się łamać na koniec, ale pięknie skończył.
A gra jak Ramos, dziwne
Powiedz mi Halep wygra??
A czemu miałby nie mieć?Ogląda ktoś Andersona? Ma szansę wygrać?
pilka nozna puchar signapur
Home United FC - Hougang United FC 2x @ 1,75 iforbert
Anderson sam szybko odpowiedział :]Ogląda ktoś Andersona? Ma szansę wygrać?
Właśnie tego się bałem, dlatego ominąłem ten typ. 20 asów to jednak dużo, a tu może być 3-0Ja mam pograną Halep, over 10,5 wszedł, roberto musi się bardziej postawić albo seta ugra bo cilic w trzech szybkich setach nie pokryje overa asów
Karta lubi dym....korty lubia pieniadz:..Tak z ciekawości zerknąłem kto to jest ten Podlipnik Castillo i Vasielevskij, co się okazuję dobrzy amatorzy, challengerowcy i itfowcy wygrane kilka turnieji itf i challenger,, tak na boku dowiedziałem się też że nie wygrali żadnego turnieju rangi atp, w porównaniu do Klassen Ram, którzy wygrali Indian Wells pula ponad 6 mln dol, deyalr beach, halle i mozna tak wymieniać, i jak mozna to spuentować, "nie odmawia się kiedy pieniądz woła"...????
Dokładnie ja mam pogranego na live Anderson win, Cilic poniżej 19.5 gema, oraz kobotow ako 6.42 za 200 do wyjecia ok 1200Anderson sam szybko odpowiedział :]
Czyli to 0-30 w poprzednim gemie to nie przypadek, dobrze że nie jestem pazerny i nie pograłem że będzie TB bo byłoby smutno...
Wozniacki nie ma argumentów żeby zagrozić tutaj Amerykance?Coco 2. set @1,9
Argumenty ma właśnie Coco, gra mocno i precyzyjnie. Dla Wozniacki szansa to jakiś przestój większy Amerykanki, ona sama może jedynie przebijać i czekać na błędy Vande.Wozniacki nie ma argumentów żeby zagrozić tutaj Amerykance?