>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Ja mam pograną Halep, over 10,5 wszedł, roberto musi się bardziej postawić albo seta ugra bo cilic w trzech szybkich setach nie pokryje overa asów

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Ja mam pograną Halep, over 10,5 wszedł, roberto musi się bardziej postawić albo seta ugra bo cilic w trzech szybkich setach nie pokryje overa asów
Właśnie tego się bałem, dlatego ominąłem ten typ. 20 asów to jednak dużo, a tu może być 3-0

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Tak z ciekawości zerknąłem kto to jest ten Podlipnik Castillo i Vasielevskij, co się okazuję dobrzy amatorzy, challengerowcy i itfowcy wygrane kilka turnieji itf i challenger,, tak na boku dowiedziałem się też że nie wygrali żadnego turnieju rangi atp, w porównaniu do Klassen Ram, którzy wygrali Indian Wells pula ponad 6 mln dol, deyalr beach, halle i mozna tak wymieniać, i jak mozna to spuentować, &quot;nie odmawia się kiedy pieniądz woła&quot;...????
Karta lubi dym....korty lubia pieniadz:..:p

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Anderson sam szybko odpowiedział :]
Czyli to 0-30 w poprzednim gemie to nie przypadek, dobrze że nie jestem pazerny i nie pograłem że będzie TB bo byłoby smutno...
Dokładnie ja mam pogranego na live Anderson win, Cilic poniżej 19.5 gema, oraz kobotow ako 6.42 za 200 do wyjecia ok 1200

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Dokładnie ja mam pogranego na live Anderson win, Cilic poniżej 19.5 gema, oraz kobotow ako 6.42 za 200 do wyjecia ok 1200
Powodzenia.
Ja już dalej nie oglądam, ale jak w tym secie będzie grał jak w 1 to będzie 2:0, nawet po TB i już z górki dalej.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Wozniacki nie ma argumentów żeby zagrozić tutaj Amerykance?
Argumenty ma właśnie Coco, gra mocno i precyzyjnie. Dla Wozniacki szansa to jakiś przestój większy Amerykanki, ona sama może jedynie przebijać i czekać na błędy Vande.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom