829 nowikjr Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4461 ja pierniczę o secie Bautisty to chyba możemy wszyscy zapomnieć
774 betrayal Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4462 Oooo, Paire postraszył. A to nasz Jureczek powinien tam być :]
571 madritista94 Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4463 Oooo, Paire postraszył. A to nasz Jureczek powinien tam być :] Kliknij aby rozwinąć... Jureczek i tak by nic nie zadziałał z Andym dovrze że jest Paire bo on ma umiejętności by dziś Panicza pyknac
Oooo, Paire postraszył. A to nasz Jureczek powinien tam być :] Kliknij aby rozwinąć... Jureczek i tak by nic nie zadziałał z Andym dovrze że jest Paire bo on ma umiejętności by dziś Panicza pyknac
562,5K adik1992 Moderator Członek Załogi Lipiec 10, 2017 #4464 Paire w pierwszym gamie dwa asy Cilic narazie 7 ale zaraz 2:0 będzie. Jednak agut cienki. Mogłem brać Cilica -1,5 seta po mniejszym kursie ale zobaczymy
Paire w pierwszym gamie dwa asy Cilic narazie 7 ale zaraz 2:0 będzie. Jednak agut cienki. Mogłem brać Cilica -1,5 seta po mniejszym kursie ale zobaczymy
T 107,8K trcdd Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4465 pilka nozna Chertanovo - Luki-energiya V.luki do przerwy x @ 1,60 iforbert Kliknij aby rozwinąć...
774 betrayal Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4466 Jureczek i tak by nic nie zadziałał z Andym dovrze że jest Paire bo on ma umiejętności by dziś Panicza pyknac Kliknij aby rozwinąć... Żart. Tak mi się zebrało na wspomnienia...ile to już lat? Czemu nikt nie napisał, że Berdych dziś odda mecz żeby nie trafić na Dżoka? Nie można już liczyć na forumek. No to ja piszę, korzystajcie.
Jureczek i tak by nic nie zadziałał z Andym dovrze że jest Paire bo on ma umiejętności by dziś Panicza pyknac Kliknij aby rozwinąć... Żart. Tak mi się zebrało na wspomnienia...ile to już lat? Czemu nikt nie napisał, że Berdych dziś odda mecz żeby nie trafić na Dżoka? Nie można już liczyć na forumek. No to ja piszę, korzystajcie.
712 matty1991 Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4467 Ooooo ale ktoś rano tu dojeb*** Bautista Agut bet dnia, a on juz 6-2 5-1 w pizzzz.... Problem 2 gemy w secie ma ugrac, co dopiero set albo mecz..
Ooooo ale ktoś rano tu dojeb*** Bautista Agut bet dnia, a on juz 6-2 5-1 w pizzzz.... Problem 2 gemy w secie ma ugrac, co dopiero set albo mecz..
515 13tristan37 Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4468 Żart. Tak mi się zebrało na wspomnienia...ile to już lat? Czemu nikt nie napisał, że Berdych dziś odda mecz żeby nie trafić na Dżoka? Nie można już liczyć na forumek. No to ja piszę, korzystajcie. Kliknij aby rozwinąć... A moze thiem odda, zeby na djoko nie trafic??
Żart. Tak mi się zebrało na wspomnienia...ile to już lat? Czemu nikt nie napisał, że Berdych dziś odda mecz żeby nie trafić na Dżoka? Nie można już liczyć na forumek. No to ja piszę, korzystajcie. Kliknij aby rozwinąć... A moze thiem odda, zeby na djoko nie trafic??
829 nowikjr Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4469 Ja ci powiadam, to jest cwany lis Kliknij aby rozwinąć... to niech zacznie coś cwaniakować, bo zaraz się mecz skończy :?
Ja ci powiadam, to jest cwany lis Kliknij aby rozwinąć... to niech zacznie coś cwaniakować, bo zaraz się mecz skończy :?
774 betrayal Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4470 A moze thiem odda, zeby na djoko nie trafic?? Kliknij aby rozwinąć... Chyba nie znasz historii forumka, kiedyś to była podstawa każdej analizy dotyczącej Tomasza, jeżeli zbliżał się mecz z kimś z topu...
A moze thiem odda, zeby na djoko nie trafic?? Kliknij aby rozwinąć... Chyba nie znasz historii forumka, kiedyś to była podstawa każdej analizy dotyczącej Tomasza, jeżeli zbliżał się mecz z kimś z topu...
562,5K adik1992 Moderator Członek Załogi Lipiec 10, 2017 #4472 Jak ten Hiszpan się dostał do tej fazy jak chłop serwisu nie potrafi utrzymać
774 betrayal Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4474 Oglądajcie Paire, najlepszy tenisista z brodą obecnie. Jak Murka leje w wymianach to szkoda słów. Jest na co popatrzeć.
Oglądajcie Paire, najlepszy tenisista z brodą obecnie. Jak Murka leje w wymianach to szkoda słów. Jest na co popatrzeć.
924 zdanek Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4475 Oglądajcie Paire, najlepszy tenisista z brodą obecnie. Jak Murka leje w wymianach to szkoda słów. Jest na co popatrzeć. Kliknij aby rozwinąć... Daj link ????
Oglądajcie Paire, najlepszy tenisista z brodą obecnie. Jak Murka leje w wymianach to szkoda słów. Jest na co popatrzeć. Kliknij aby rozwinąć... Daj link ????
2,4K applause Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4476 Oglądajcie Paire, najlepszy tenisista z brodą obecnie. Jak Murka leje w wymianach to szkoda słów. Jest na co popatrzeć. Kliknij aby rozwinąć... i co z tego xD jego kariera to właśnie takie 15 % grania zajebistego a reszta zjebanego, 28 lat a nawet w ćwiartce szlema go nie było
Oglądajcie Paire, najlepszy tenisista z brodą obecnie. Jak Murka leje w wymianach to szkoda słów. Jest na co popatrzeć. Kliknij aby rozwinąć... i co z tego xD jego kariera to właśnie takie 15 % grania zajebistego a reszta zjebanego, 28 lat a nawet w ćwiartce szlema go nie było
774 betrayal Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4477 Powodzenia. Ja już dalej nie oglądam, ale jak w tym secie będzie grał jak w 1 to będzie 2:0, nawet po TB i już z górki dalej. Kliknij aby rozwinąć... Jednak zjazd w TB, oby dalej ogarnął.
Powodzenia. Ja już dalej nie oglądam, ale jak w tym secie będzie grał jak w 1 to będzie 2:0, nawet po TB i już z górki dalej. Kliknij aby rozwinąć... Jednak zjazd w TB, oby dalej ogarnął.
33,1K pezio Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4479 Coco 2. set @1,9 Kliknij aby rozwinąć... Coco jest w formie
829 nowikjr Użytkownik Lipiec 10, 2017 #4480 Cilic under 9.5 3 set @ 1.82 jak buk daje taki kurs to ja nie wiem