Woźniaka weszła na lajcie zero asów ale agut dziś dno. Człowiek się naczytal ze Hiszpan solidny i seta urwie i się zasugerowalem a wychodzi ze on maks 6 gemow ugra w meczu
Woźniaka weszła na lajcie zero asów ale agut dziś dno. Człowiek się naczytal ze Hiszpan solidny i seta urwie i się zasugerowalem a wychodzi ze on maks 6 gemow ugra w meczu
a czy pisałem, że jest to BET DNIA ?
oglądałeś? Gremio miało milion sytuacji i sami spaprali sprawe, a Agut nie miał nawet podjazdu pod Cilica
nie uderzam w nikogo osobiście bo nawet nie pamiętam, że to byłeś Ty, ale bet dnia i gość przegrywa 6-2 6-2 6-2 to słaby bet dnia ????
Jo Konta mecz i 6 asów, a więc zrównała się z Rogers. Rybarikova tylko 2 asy dziś, Venus za to 7, ale teraz ma ich 19, więc traci do Konty 5, a panie mogą zagrać ze sobą w półfinale. Dobrze jest
1xbet i astekbet to jakiś dramat jeśli chodzi o połapanie się w tym syfie. Nie da się odzyskać hasła w żaden sposób w 1xbet. Cały czas jakiś błąd. W astekbet założyłem konto i nie dostałem bonusu na start, a miał być z automatu według regulaminu. Powiedzcie mi czy jest oprócz te ruskiej dwójki jakiś buk, w którym obecnie gracie i jest ok, a do tego jest jakiś bonus na start?
Agut wielkie dno. Ostatni raz czytam forum przed pograniem kuponu najgorsze jest to ze kupon może wejść. Halep jeden set jest paire w pierwszym secie juz 4 asy zostaje over u rao