>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Woźniaka weszła na lajcie zero asów ale agut dziś dno. Człowiek się naczytal ze Hiszpan solidny i seta urwie i się zasugerowalem a wychodzi ze on maks 6 gemow ugra w meczu

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Woźniaka weszła na lajcie zero asów ale agut dziś dno. Człowiek się naczytal ze Hiszpan solidny i seta urwie i się zasugerowalem a wychodzi ze on maks 6 gemow ugra w meczu
Z Wimbledonu masz świetne wyniki, nie rozumiem czemu sugerujesz się cudzym zdaniem...zmień to ;)

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Jak tam Gremio na -1?
a czy pisałem, że jest to BET DNIA ? :p
oglądałeś? Gremio miało milion sytuacji i sami spaprali sprawe, a Agut nie miał nawet podjazdu pod Cilica
nie uderzam w nikogo osobiście bo nawet nie pamiętam, że to byłeś Ty, ale bet dnia i gość przegrywa 6-2 6-2 6-2 to słaby bet dnia ????

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Jo Konta mecz i 6 asów, a więc zrównała się z Rogers. Rybarikova tylko 2 asy dziś, Venus za to 7, ale teraz ma ich 19, więc traci do Konty 5, a panie mogą zagrać ze sobą w półfinale. Dobrze jest

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
1xbet i astekbet to jakiś dramat jeśli chodzi o połapanie się w tym syfie. Nie da się odzyskać hasła w żaden sposób w 1xbet. Cały czas jakiś błąd. W astekbet założyłem konto i nie dostałem bonusu na start, a miał być z automatu według regulaminu. Powiedzcie mi czy jest oprócz te ruskiej dwójki jakiś buk, w którym obecnie gracie i jest ok, a do tego jest jakiś bonus na start?

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Agut wielkie dno. Ostatni raz czytam forum przed pograniem kuponu :p najgorsze jest to ze kupon może wejść. Halep jeden set jest paire w pierwszym secie juz 4 asy zostaje over u rao

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom