kaczy2205
Użytkownik
nie ma. ale kabaret niezłyJest jakiś stream do Klassen/Ram ?
nie ma. ale kabaret niezłyJest jakiś stream do Klassen/Ram ?
Tak z ciekawości zerknąłem kto to jest ten Podlipnik Castillo i Vasielevskij, co się okazuję dobrzy amatorzy, challengerowcy i itfowcy wygrane kilka turnieji itf i challenger,, tak na boku dowiedziałem się też że nie wygrali żadnego turnieju rangi atp, w porównaniu do Klassen Ram, którzy wygrali Indian Wells pula ponad 6 mln dol, deyalr beach, halle i mozna tak wymieniać, i jak mozna to spuentować, "nie odmawia się kiedy pieniądz woła"...????nie ma. ale kabaret niezły
A w dzisiejszym meczu dno i wodorosty. ????Jak lubisz porównania to porównaj sobie w takim razie osiagniecia clarka z willisem do herberta z mahutem, których wywalili ????
Oby oby, bo dwa typy od Ciebie ukradłem - na overy w pierwszym secie.kerber drugi as, opatrzność nade mną czuwa że miałem problemy z logowaniem do sts i nie zdąrzyłem posłac. Teraz cilic juz w 2 gemach trzy asy a wozniacki w 4 żadnego oby tak dalej
zagralem twoja tasme tez bez Kerber , bo zaczal sie mecz ???? z tego co widziaalem max 1-2 bledne typy na twoich tasmach są ,wiec bez Kerber duza szansa na wejscie ???? :browar565::browar565:kerber drugi as, opatrzność nade mną czuwa że miałem problemy z logowaniem do sts i nie zdąrzyłem posłac. Teraz cilic juz w 2 gemach trzy asy a wozniacki w 4 żadnego oby tak dalej
....Ramos nie wytrzyma 10 gemów w secie z Cilicem grubo :?