>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
na over 19,5 asa cilica już spadło w sts z 1,8 na 1,7 widać że ludzie to pograli. Licze że bautista się postawi i nie skończy sie w trzech partiach

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
nie ma. ale kabaret niezły
Tak z ciekawości zerknąłem kto to jest ten Podlipnik Castillo i Vasielevskij, co się okazuję dobrzy amatorzy, challengerowcy i itfowcy wygrane kilka turnieji itf i challenger,, tak na boku dowiedziałem się też że nie wygrali żadnego turnieju rangi atp, w porównaniu do Klassen Ram, którzy wygrali Indian Wells pula ponad 6 mln dol, deyalr beach, halle i mozna tak wymieniać, i jak mozna to spuentować, &quot;nie odmawia się kiedy pieniądz woła&quot;...????

juras333 802

juras333

Użytkownik
Jak lubisz porównania to porównaj sobie w takim razie osiagniecia clarka z willisem do herberta z mahutem, których wywalili ????

D 0

dutra

Gość
Na tym chyba polega rywalizacja sportowa że nie zawsze wygrywa faworyt?
Za co by buki żyły?

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
kerber drugi as, opatrzność nade mną czuwa że miałem problemy z logowaniem do sts i nie zdąrzyłem posłac. Teraz cilic juz w 2 gemach trzy asy a wozniacki w 4 żadnego oby tak dalej

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
kerber drugi as, opatrzność nade mną czuwa że miałem problemy z logowaniem do sts i nie zdąrzyłem posłac. Teraz cilic juz w 2 gemach trzy asy a wozniacki w 4 żadnego oby tak dalej
Oby oby, bo dwa typy od Ciebie ukradłem - na overy w pierwszym secie.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
zagralem twoja tasme tez bez Kerber , bo zaczal sie mecz ???? z tego co widziaalem max 1-2 bledne typy na twoich tasmach są ,wiec bez Kerber duza szansa na wejscie ???? :browar565::browar565:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom