rzepin
Użytkownik
Kerber 2 set
2.10
Kerber 2 set
2.10
Tam gdzie masz zakładke do stawiania meczu. To najpierw wybierasz jaki "bonusik" chcesz, dostajesz kod. A później wpisujesz w kodzie promocyjnym.Zrobilem depozyt do xbeta. Wyskoczylo mi ze mam jakies bonus game points. Jak to anulowac albo obrocic, bo bez tego nie moge zlecic wyplaty...
Ja tylko tam gram i nie narzekam. 0 problemów, bardzo dużo meczy i fajne kursy ????Kuboty widze, ze ladnie sie bawia :c
Jak z tym 1xbet? Czym tam najlepiej wpłacać? On jest na tej zakazanej liście?
Napisz do nich na czacie anuluja Ci goZrobilem depozyt do xbeta. Wyskoczylo mi ze mam jakies bonus game points. Jak to anulowac albo obrocic, bo bez tego nie moge zlecic wyplaty...
Przecież Melo to paralityk, gra jakby był niepełno.....jakby Łukasz miał lepszego partnera, to byłbym spokojny o wynik, nie patrze na statystyki ale jak widze Melo to on wiekszosc pilek laduje po autach albo w siateKuboty widze, ze ladnie sie bawia :c
Jak z tym 1xbet? Czym tam najlepiej wpłacać? On jest na tej zakazanej liście?
ruch online się zwiększył w tych firmach znacząco, gdzieś był artykuł w którym wypowiadał się jeden z prezesików i tak gadałPowiem wam panowie, że po rewolucji 1 lipca spodziewałem się zwiększonego ruchu w bukach, a w Warszawie wszędzie pustki. W STS ktoś tam był, ale Fortunę odwiedziłem 3x i nawet muchy się nie kręciły... Pewnie nie tego się spodzewali prezesi.
W sumie racja, gracze z online przeniesli się na online. Szkoda tylko, że to online jest trochę niedofinansowane z tego co słyszę.ruch online się zwiększył w tych firmach znacząco, gdzieś był artykuł w którym wypowiadał się jeden z prezesików i tak gadał