To już wolę awarie online.Tak chyba franczyzna, coś mi takiego obiło o uszy ????
to samo pomyślałem, też gramKerber to bierze na lajcie @ 2.5
Aga under 7.5 1 set @ 1.89
To jestem moze jedynym, ale ja go zwyczajnie nie lubie. Drazni mnie to, ze zawsze jak gra to publicznosc sie zachowuje jakby orgazm miala po kazdym jego zagraniu. Gosc mial start w zycie tenisowe jak z bajki, luksusowe korty w Szwajcarii, rodzice ktorzy za wszystko mu placili.Ale jak to, byłem pewien, że wszyscy go kochają.
Masz na myśli Janowicza? :grin:Albo po szopach niektórzy grali!
Kerber ile asow ? nie ogladam tego meczu , a jesli over 1,5 to pozostale obstawie typyna dziś trochę nietypowo zagram bo dużo zdarzeń i ciężko się na coś zdecydować.
Pogram tasiemkę może się uda
Raonic - Zverev over 10,5 w 1 secie @1,7
Anderson - Querrey over 10,5 w 1 scie @1,8
Paire over 7,5 asa @1,9
Kerber under 1,5 asa @1,42
Halep WIN @1,6
Cilic over 19,5 asa @1,8
Wozniacki under 2,5 asa @1,62
AKO 38,52 grane w STS
On to też, kto wie ilu grało po stodołachMasz na myśli Janowicza? :grin:
Mi się obiło o uszy, że on jest taki sympatyczny tylko w wywiadach i na korcie, w realnym życiu jest bucem...ale może to g. prawda, nie interesują mnie te aspekty sportu.To jestem moze jedynym, ale ja go zwyczajnie nie lubie. Drazni mnie to, ze zawsze jak gra to publicznosc sie zachowuje jakby orgazm miala po kazdym jego zagraniu.
Dokadnie to samo chciaem napisać, lekki start lekkim startem ale ilu mogoby mieć lepszy start i co z tego ?? Koleś setki tysięcy godzin spędził na korcie, całkowicie podporządkowując swoje życie temu sportowiMi się obiło o uszy, że on jest taki sympatyczny tylko w wywiadach i na korcie, w realnym życiu jest bucem...ale może to g. prawda, nie interesują mnie te aspekty sportu.
A że miał lekki start - cóż, nie jego wina. Inni też miewali lekki i woleli balangować.
ZEROKerber ile asow ? nie ogladam tego meczu , a jesli over 1,5 to pozostale obstawie typy
no a jak, Aga bierze Wimbledon, koleżanki jej sprezentują prezent ślubny słyszałem hahahahaPiszesz jakby już miała wygrać ten mecz
W pierwszym secie zeroKerber ile asow ? nie ogladam tego meczu , a jesli over 1,5 to pozostale obstawie typy
W czym niby te jego 100 tysiecy godzin na korcie sie roznia od np. 100 tysiecy godzin na korcie innych tenisistow ? Myslisz, ze oni zycia nie podporzadkowali tenisowi ?!Dokadnie to samo chciaem napisać, lekki start lekkim startem ale ilu mogoby mieć lepszy start i co z tego ?? Koleś setki tysięcy godzin spędził na korcie, całkowicie podporządkowując swoje życie temu sportowi