>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Ale jak to, byłem pewien, że wszyscy go kochają.
To jestem moze jedynym, ale ja go zwyczajnie nie lubie. Drazni mnie to, ze zawsze jak gra to publicznosc sie zachowuje jakby orgazm miala po kazdym jego zagraniu. Gosc mial start w zycie tenisowe jak z bajki, luksusowe korty w Szwajcarii, rodzice ktorzy za wszystko mu placili.
Taki Djoko zaczynal w czasie wojny i co noc chowal sie przed bombardowaniem z samolotow, a w dzien ze swoja trenerka szukal co i rusz innego wyschnietego basenu gdzie trenowal o sciane....
A Szwajcaria...wiadomo jaki miala stosunek w czasie wojen ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
na dziś trochę nietypowo zagram bo dużo zdarzeń i ciężko się na coś zdecydować.
Pogram tasiemkę może się uda
Raonic - Zverev over 10,5 w 1 secie @1,7
Anderson - Querrey over 10,5 w 1 scie @1,8
Paire over 7,5 asa @1,9
Kerber under 1,5 asa @1,42
Halep WIN @1,6
Cilic over 19,5 asa @1,8
Wozniacki under 2,5 asa @1,62
AKO 38,52 grane w STS
Kerber ile asow ? nie ogladam tego meczu , a jesli over 1,5 to pozostale obstawie typy

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
To jestem moze jedynym, ale ja go zwyczajnie nie lubie. Drazni mnie to, ze zawsze jak gra to publicznosc sie zachowuje jakby orgazm miala po kazdym jego zagraniu.
Mi się obiło o uszy, że on jest taki sympatyczny tylko w wywiadach i na korcie, w realnym życiu jest bucem...ale może to g. prawda, nie interesują mnie te aspekty sportu.
A że miał lekki start - cóż, nie jego wina. Inni też miewali lekki i woleli balangować.
E: teraz Radwańska się odrodzi, ten BP a raczej jego obrona to był punkt zwrotny, zobaczycie ;)

owca26 171

owca26

Użytkownik
Mi się obiło o uszy, że on jest taki sympatyczny tylko w wywiadach i na korcie, w realnym życiu jest bucem...ale może to g. prawda, nie interesują mnie te aspekty sportu.
A że miał lekki start - cóż, nie jego wina. Inni też miewali lekki i woleli balangować.
Dokadnie to samo chciaem napisać, lekki start lekkim startem ale ilu mogoby mieć lepszy start i co z tego ?? Koleś setki tysięcy godzin spędził na korcie, całkowicie podporządkowując swoje życie temu sportowi

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Dokadnie to samo chciaem napisać, lekki start lekkim startem ale ilu mogoby mieć lepszy start i co z tego ?? Koleś setki tysięcy godzin spędził na korcie, całkowicie podporządkowując swoje życie temu sportowi
W czym niby te jego 100 tysiecy godzin na korcie sie roznia od np. 100 tysiecy godzin na korcie innych tenisistow ? Myslisz, ze oni zycia nie podporzadkowali tenisowi ?!
Powiem tak mam szacunek do osiagniec Federera, ale poza sportowo uwazam go za zarozumialego, zapatrzonego w siebie buca.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom