>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Mnie reputy jedynie motywują dlatego o nie proszę. Porownywalem to do subow na jutubie, bo widzę lustrzane odbicie
Ja zawsze daję jeżeli pograłem i weszło. Jeżeli nie pograłem, ale typ był wyjątkowo dobry to też daję.
I obowiązkowo za dobre teksty się należy :grin:

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Jak można to przetransferujcie koledze moją repute, ja wole cyferki na koncie
Coś pisałeś ostatnio, że golisz STS.
Jeżeli nadal będzie Ci tak dobrze u nich szło (czego szczerze życzę) to pewnie zlimitują Ci konto, natomiast obstawiać w punkcie można zupełnie anonimowo, czy mam rację?
Tak tylko teoretycznie pytam, bo przy podatku obrotowym 12% ciężko się dorobić...

Byłem ostatnio w Fortunie, koleś mi pokazał ranking graczy wywieszony na ścianie. Niektórzy tutaj jednym kuponem by wygrali tą rywalizację...niestety nagroda główna to 50 zł :razz:

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reputka a suby to totalnie co innego a skoro motywują to o nie prosisz XD. Bez obrazy ale pokrętna logika i rozumienie znaczenia reputacji w tym systemie który tu jest jeżeli to nazwać systemem to co reprezentuje reputacja :cool:
Primo za jedno i drugie nie płacisz, sekundo jedno i drugie motywuje do działania, i tres prosisz o nie bo jeśli ich nie ma tracisz zapał do działania, a ludzie nawet biorąc typ/oglądając kogoś nie dają reputy/suba.

P.s. mnie czasami reputy sprawiają więcej frajdy niż zarobione pieniążki

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 0

dutra

Gość
No cóż. Życie jak to mówią. Przypominam że dzisiaj Miesięcznica Smoleńska także spokojnie.......

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Primo za jedno i drugie nie płacisz, sekundo jedno i drugie motywuje do działania, i tres prosisz o nie bo jeśli ich nie ma tracisz zapał do działania, a ludzie nawet biorąc typ/oglądając kogoś nie dają reputy/suba.

P.s. mnie czasami reputy sprawiają więcej frajdy niż zarobione pieniążki
To tylko dodam, że za under Chinczyków gdzie było 0-1 dałem Ci dwie reputy, bo typ był tak dobry, że czułem jakbym podwójnie na nim zarobił.:razz:

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
To tylko dodam, że za under Chinczyków gdzie było 0-1 dałem Ci dwie reputy, bo typ był tak dobry, że czułem jakbym podwójnie na nim zarobił.:razz:
Jeśli wchodzą mi undery 2,5 po value (po kursie ponad 2) a zdarza się to ostatnio często i na dodatek czasami bez sraczki, jak własnie w CHinach czy wczoraj w Brazylii, to aż chyba kasy nie musiałbym z tego dostać, bo taka satysfakcja ???? I dziękuję bardzo ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Nie zagłębiałem się w typ z tenisa, ale ten Lozan w tym roku skończy dopiero 19 lat. Trzysetówki raczej nie wytrzyma. Obecnie po 5.9 przy 30:40.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
W stsie jest coś takiego jak limit konta? Tam jest ranking typerów, pisze ile wygrywają itd? dziwne by to było
Chyba każdy buk wprowadza limity, ale mogę się mylić.
Ranking jest w Fortunie - krajowy i dla danego lokalu. Podają, ile kto punktów zdobył, ale łatwo to przeliczyć na złotówki. Oczywiście bez nazwisk, tylko nazwa użytkownika konta.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Coś pisałeś ostatnio, że golisz STS.
Jeżeli nadal będzie Ci tak dobrze u nich szło (czego szczerze życzę) to pewnie zlimitują Ci konto, natomiast obstawiać w punkcie można zupełnie anonimowo, czy mam rację?
Tak tylko teoretycznie pytam, bo przy podatku obrotowym 12% ciężko się dorobić...

Byłem ostatnio w Fortunie, koleś mi pokazał ranking graczy wywieszony na ścianie. Niektórzy tutaj jednym kuponem by wygrali tą rywalizację...niestety nagroda główna to 50 zł :razz:
Teoretycznie tak, ale jeśli będziesz wchodził w typy po tysiące to mogą na ciebie patrzeć innym okiem i za którymś razem będzie telefon lub nie przyjmą ci zakładu. Jeśli oczywiście przegrywasz...

Swoją drogą czytałem wywiad, podczas którego do Juroszka dzwonili ze stacjonarek pytać się, czy mogą przyjąć zakład o stawce ok. 10k. Zwykła stacjonarka dzwoni do samego prezesa (nie mówię, że bez pośredników ???? ). Taka poukładana współpraca i kontrola zarządcza prezesa, który wszystkiego dopilnuje, żeby ograbić Polaka ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Jeśli wchodzą mi undery 2,5 po value (po kursie ponad 2) a zdarza się to ostatnio często i na dodatek czasami bez sraczki, jak własnie w CHinach czy wczoraj w Brazylii, to aż chyba kasy nie musiałbym z tego dostać, bo taka satysfakcja ???? I dziękuję bardzo ????
Jeden woli kasę, drugi fame i ja to szanuję:cool:

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Teoretycznie tak, ale jeśli będziesz wchodził w typy po tysiące to mogą na ciebie patrzeć innym okiem i za którymś razem będzie telefon lub nie przyjmą ci zakładu. Jeśli oczywiście przegrywasz...
Swoją drogą czytałem wywiad, podczas którego do Juroszka dzwonili ze stacjonarek pytać się, czy mogą przyjąć zakład o stawce ok. 10k. Zwykła stacjonarka dzwoni do samego prezesa (nie mówię, że bez pośredników ???? ). Taka poukładana współpraca i kontrola zarządcza prezesa, który wszystkiego dopilnuje, żeby ograbić Polaka ????
Hehe, dobra historia, i Juroszek oczywiście wiedział jakie są kursy na ten mecz, bo sam je ustalał, ba, wiedział nawet kto wygra, bo przygotował dogłębną analizę...taki dobry wujek, jak Stalin na plakacie.
Ten typ ma przerośnięte ego co widać na każdym kroku.
Mam nadzieję, że kiedyś zlikwidują ten podatek obrotowy od zakładów i jego śmieszna firma zniknie z rynku.
Był tu kiedyś taki człowiek, który podobno postawił u ziemniaka 20k na mecz Dimitrowa dokładny wynik 2:0. Podobno babka dzwoniła z punktu do kogoś na górze i 20 minut się zastanawiali czy przyjąć. Przyjęli, typ wszedł (ale skanu chyba nie pokazał) ale później wszystko przegrał i dawno go tu nie ma. Na pewno ktoś pamięta tą historię.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Hehe, dobra historia, i Juroszek oczywiście wiedział jakie są kursy na ten mecz, bo sam je ustalał, ba, wiedział nawet kto wygra, bo przygotował dogłębną analizę...taki dobry wujek, jak Stalin na plakacie.
Ten typ ma przerośnięte ego co widać na każdym kroku.
Mam nadzieję, że kiedyś zlikwidują ten podatek obrotowy od zakładów i jego śmieszna firma zniknie z rynku.

Był tu kiedyś taki człowiek, który podobno postawił u ziemniaka 20k na mecz Dimitrowa dokładny wynik 2:0. Podobno babka dzwoniła z punktu do kogoś na górze i 20 minut się zastanawiali czy przyjąć. Przyjęli, typ wszedł (ale skanu chyba nie pokazał) ale później wszystko przegrał i dawno go tu nie ma. Na pewno ktoś pamięta tą historię.
Oj nie pamiętam, może mnie nie było na forum, w tym czasie.

Osobiście nie sądzę, aby Juroszek ustalał kursy na każdy mecz z osobna, bo by mu nie starczyło czasu i myślę, że nie ma takich kompetencji. Jest do tego cały zespół analityczny. To był trzeci raz, jeśli jakaś osoba będzie wygrywać, to w końcu by zablokował zakład. Trzeba byłoby pójśc do punktu w innym mieście, bo jak tak wysoko to dochodzi, to nawet z tego samego miasta mogłoby nie przejść.

Do końca nie wiadomo, ale wydaje mi się, że się wtedy zgodził, bo to był bardziej hazardzista, a nie gracz. Każdy myślący gracz, nawet jeśli chce zagrać u ziemniaka za 10k, to zagra 10 kuponów, a nie jeden, wiadomo dlaczego ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Up była taka akcja z tym dimitrovem ???? niby jakiś kupon chyba do działu wrzucał...
Możliwe, ja już nie pamiętam.
Pamiętam za to, że Dimitrow bronił setowej piłki, więc musiała być sraka.
Później pisał, że w bukmacherce osiągnął już wszystko co chciał. A potem się wyzerował. I to chyba nie był jego cel. Smutna historia jakich wiele.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom