>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
O 4,6K

oth

Użytkownik
no oczywiscie ze sie gra, to ze tu nie podaje nie znaczy ze nie gram.:pWciagnalem sie w ta patologie summerleague nba ???? Kursy sie szybko zmieniaja wiec nie ma czasu tutaj pisac tylko trzeba grac zanim nie zamrazaja.
Hehe no tak ???? Dobra to lece spać ????

lobot 644

lobot

Użytkownik
Moje typy na Wimbla:

Dimi vs Fedex

over 35.5 1.91
over 3.5 seta 1.98

Over 3.5 seta w meczach Andersona, Raonicia i Cilicia
odpowiednio 1.42, 1.40, 1.70

Nadal - 1.5 seta 1.35

Ostapenko vs Svitolina
Svitolina win 1.91 oraz - 3.5 gema 2.62

D 0

dutra

Gość
Demoliner/Daniell @1.625
Garbiñe Muguruza @1.58
Hingis/Chan @1.296
Magdaléna Rybáriková @1.33

Marin Čilić - Roberto Bautista-Agut
1 set powyżej 9.5 @1.54

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
australijki u17 wygrały z thaitiu17 163-13 to chyba rekordowa wygrana w koszykówce
Oj, tyle narzucaly że tam musiało być zero obrony albo jeszcze mniej.
Adik liczę na twoje typy z Wimbla, chociaż dziś chyba ciężki dzień do typowania będzie. Thiem mi się widzi i tylko tyle. Chyba dziś odpuszczę, na siłę nie ma co próbować.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Oj, tyle narzucaly że tam musiało być zero obrony albo jeszcze mniej.
Adik liczę na twoje typy z Wimbla, chociaż dziś chyba ciężki dzień do typowania będzie. Thiem mi się widzi i tylko tyle. Chyba dziś odpuszczę, na siłę nie ma co próbować.
w STSie doszły nowe zdarzenia i dziś pogram trochę inaczej, za godzinę wrzucę typu

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Tak sobie przeglądam forum i widzę, że trochę ludzi idzie w stronę Dimitrowa. Wszystko pięknię, niby Dima w świetnej formie....niestety Roger też i mam przeczucie, że szybko go poskłada i piękny sen się skończy.
Dziwne jest to forum: podałem 3 typy pod rząd trafione z fajnym kursem, zero reputy. Nie podałem nic, wpadło 18 punktów. Nie żeby mi na tych punktach zależało, ale dziwna sytuacja ;)

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reputki nie da się zamienić na pluszaki jakby co.
Ale na coś zamieniasz, bo chyba kiedyś miałeś więcej - daj cynk na PW.

Przypominam, że Thiem to dobry bet na dziś. Nie może Tomek być w TOP8 Wimbledonu, bez jaj.

D 0

dutra

Gość
Reputka a suby to totalnie co innego a skoro motywują to o nie prosisz XD. Bez obrazy ale pokrętna logika i rozumienie znaczenia reputacji w tym systemie który tu jest jeżeli to nazwać systemem to co reprezentuje reputacja :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom