>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Tak sie cieszylem ze zlapalem +4.5 na ARG w 1 secie, przy 14-13 juz prawie ksiegowalem to poszedl run Polek 3-10 i juz prawie po typie :/
E: Argentynki wybronily 3 setowe i jest ✅ :d

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Pograłem chwilę przed Twoim typem po kursie 9. Portorykanki to gospodarz finałowej fazy więc udział mają zapewniony. W ogóle libero z Portoryko wygląda na 1.50 m wzrostu. ????
Dobra jest ta Santiago, mimo ze 150cm :d

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
1.63 jednak ma ;)
Portorykanki pełno błędów, same oddają punkty.
kolejny oddany mecz skoro Portorykanki maja awans zapewniony. Brak gry fair play ???? . Mam nadzieje ze grubo pograliscie kurs 7+ a nie za drobne.

Otrzymane punkty reputacji: +5
pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Jak wytłumaczyć pierwszy set Kanady z Chorwacją i różnica między nim a trzema kolejnymi. Jakieś rezerwy na pierwszy set?
Właśnie nie, ten sam skład. Przestoje ogromne po prostu, Kanadyjki z Polkami przegrały set do 9, w następnym mogły wygrać partię. Kobitki mają swoje akcje ???? dlatego handi punktowe było lepszym wyborem

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Właśnie nie, ten sam skład. Przestoje ogromne po prostu, Kanadyjki z Polkami przegrały set do 9, w następnym mogły wygrać partię. Kobitki mają swoje akcje ???? dlatego handi punktowe było lepszym wyborem
Nie grałem tego spotkania, ale obserwowałem twoje typy i te spotkania. Dla mnie to po prostu impossible ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom