Dobra jest ta Santiago, mimo ze 150cm :dPograłem chwilę przed Twoim typem po kursie 9. Portorykanki to gospodarz finałowej fazy więc udział mają zapewniony. W ogóle libero z Portoryko wygląda na 1.50 m wzrostu. ????
1.63 jednak maDobra jest ta Santiago, mimo ze 150cm :d
Under 2,5:
Union Magdalena - Orsomarso
Carlos Manucci - Coopsol
Ako: 2,72
kolejny oddany mecz skoro Portorykanki maja awans zapewniony. Brak gry fair play ???? . Mam nadzieje ze grubo pograliscie kurs 7+ a nie za drobne.1.63 jednak ma
Portorykanki pełno błędów, same oddają punkty.
Nie warto. Rourke w Australii gra, sama może ogarnąć.1.63 jednak ma
Portorykanki pełno błędów, same oddają punkty.
Na 1:00 chyba warto pójść w Trinidad i Tobago z Australią.
Jak wytłumaczyć pierwszy set Kanady z Chorwacją i różnica między nim a trzema kolejnymi. Jakieś rezerwy na pierwszy set?
Składy te same grały.Jak wytłumaczyć pierwszy set Kanady z Chorwacją i różnica między nim a trzema kolejnymi. Jakieś rezerwy na pierwszy set?
Chyba, że usiądzie na ławce. Zobaczymy.Nie warto. Rourke w Australii gra, sama może ogarnąć.
Właśnie nie, ten sam skład. Przestoje ogromne po prostu, Kanadyjki z Polkami przegrały set do 9, w następnym mogły wygrać partię. Kobitki mają swoje akcje ???? dlatego handi punktowe było lepszym wyboremJak wytłumaczyć pierwszy set Kanady z Chorwacją i różnica między nim a trzema kolejnymi. Jakieś rezerwy na pierwszy set?
Nie grałem tego spotkania, ale obserwowałem twoje typy i te spotkania. Dla mnie to po prostu impossible ????Właśnie nie, ten sam skład. Przestoje ogromne po prostu, Kanadyjki z Polkami przegrały set do 9, w następnym mogły wygrać partię. Kobitki mają swoje akcje ???? dlatego handi punktowe było lepszym wyborem
ja bym zamknął, 2 bloki im weszły, może je poniesieTego 3-0 chyba nawet szkoda zamykac bo nie widze szans Portorykanek:d
35 w STS ???? po podatku 30,8 to i tak nieźlea na 3-0 Kolumbii byl kurs 23 ???? ????
35:35.... zwrot, ale jaka patologia, z 24:16, na 29:33...Bucks wygra Ht @ 2.05 za stala stawke.