Wiesz co, nawet jakoś nie patrzyłem na kursy na 3-0 itp zawsze wolę handi bo do ogarnięcia nawet w czterech setach jest. Zaś przykładowo wczoraj miałem pre pograne +14,5 Chorwatki, a mogło być tak że nawet przy 2-3 by nie weszło :razz: Ale Kanadyjki luzik terazPezio ale masz fart że nie dałeś 3:0 na Kanadę. Ten pierwszy set to nawet na plus bo się wkurwiły i ostro z nimi jadą
Na razie wyglada na to ze x2 plus jeszcze Polki niech ogarną w 3 setach łatwo i będzie super.Wiesz co, nawet jakoś nie patrzyłem na kursy na 3-0 itp zawsze wolę handi bo do ogarnięcia nawet w czterech setach jest. Zaś przykładowo wczoraj miałem pre pograne +14,5 Chorwatki, a mogło być tak że nawet przy 2-3 by nie weszło :razz: Ale Kanadyjki luzik teraz
popieram.Jesli nie teraz to w drugiej części już napewnokorci postawić na Belgijki w kosza U20, czuje że zaraz Polki się posypią
Dokładnie ???? Kanadyjki mogą teraz przegrać nawet 2-3, sety do 19 i 11 i handi ogarną.Na razie wyglada na to ze x2 plus jeszcze Polki niech ogarną w 3 setach łatwo i będzie super.
Po mojemu to na spokojnie to Belgijki ogarnąteraz jest @4,5 ale przez chwilę było @5,4 przecież to jest tylko 12 pkt i nie ma co ukrywać Belgijki są lepsze
Cruziero - Palmeiras under 3,5
Zamalek - Al Ahly under 3!
Ako 2.24
jakby kto chciał pokibicowaćPo mojemu to na spokojnie to Belgijki ogarną
1.61 na bet365 byłoNapisze ktos jaki był kurs na Kanadyjki po pierwszym przegranym secie z Chorwatkami?
brałem 2.1 w bah na 3-1Napisze ktos jaki był kurs na Kanadyjki po pierwszym przegranym secie z Chorwatkami?
Na jakiej podstawie stwierdzasz że Belgijki są lepsze?teraz jest @4,5 ale przez chwilę było @5,4 przecież to jest tylko 12 pkt i nie ma co ukrywać Belgijki są lepsze
3x HR, mocniejsi na odbiciu, Mets nie ma czego szukać.New York Mets - St. Louis Cardinals
Under 9 @1.87
New York Mets +1.5 @1.64