>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Siemandero Wszystkim, juz po polnocy takze oficjalnie otwieram nocna sesje koszykowki:p Jakies dobre typy macie? bo ja dopiero bede szukal.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Stracili połączenie z turniejem w Kanadzie, mecz deblowy w tak ważnym momencie, i to wszystkie źródła, od oficjalnego live przez bwin po fonbety :/

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Siemandero Wszystkim, juz po polnocy takze oficjalnie otwieram nocna sesje koszykowki:p Jakies dobre typy macie? bo ja dopiero bede szukal.
Na nocną sesję już przygotowany. Ode mnie:

- Guaros -6,5 (tym razem może wyciągną lekcję z wczoraj i nie będzie nerwówki pod koniec),
- LA Sparks -2,5 (tutaj biorę od jednego typera - świetna analiza mnie przekonała do tego, że będzie tam spokojnie -6/7)m dodatkowo będę czaił się na over od ok. 160+.
- Quebradillas -4,5 - to biorę x 2 jeśli tylko dzisiaj będzie grał Will Daniels. Powinni ich wciągnąć nosem,
- San Lorenzo - tutaj czekam na lepszy kurs, bo handi dla mnie na &quot;dzień dobry&quot; jest troszkę za wysoki.

Otrzymane punkty reputacji: +1
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Na nocną sesję już przygotowany. Ode mnie:
- Guaros -6,5 (tym razem może wyciągną lekcję z wczoraj i nie będzie nerwówki pod koniec),
- LA Sparks -2,5 (tutaj biorę od jednego typera - świetna analiza mnie przekonała do tego, że będzie tam spokojnie -6/7)m dodatkowo będę czaił się na over od ok. 160+.
- Quebradillas -4,5 - to biorę x 2 jeśli tylko dzisiaj będzie grał Will Daniels. Powinni ich wciągnąć nosem,
- San Lorenzo - tutaj czekam na lepszy kurs, bo handi dla mnie na &quot;dzień dobry&quot; jest troszkę za wysoki.
Marinos,mocne,dołączył Vargas,ja bym tu na handi uważał,bo wydaje mi się,że te wszystkie mecze będą na styk.
Quebradillas,co mnie ostatnio przewiózł...ich nie tykam,tym bardziej,że Aguada,też mocna. Quebradilas,ostatnio z ogórkami zaliczył rana 28:0 ????
W wnba,też na linię się będę czaił,mam nadzieję,złapać ok 160pkt ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Sparks -0.5 w 1szej kwarcie @ 1.91 w 5Dimes.Pierwsze koty za ploty ale gramy za 1.5 stalej stawki bo value jest. To na poczatek. Jeszcze mamy za 1.5 godziny Quilmes, plus bedzie sie myslalo na live u Sparks.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Marinos,mocne,dołączył Vargas,ja bym tu na handi uważał,bo wydaje mi się,że te wszystkie mecze będą na styk.
Quebradillas,co mnie ostatnio przewiózł...ich nie tykam,tym bardziej,że Aguada,też mocna. Quebradilas,ostatnio z ogórkami zaliczył rana 28:0 ????
W wnba,też na linię się będę czaił,mam nadzieję,złapać ok 160pkt ????
Moim zdaniem Guaros u siebie powinni ogarnąć bez niepotrzebnej nerwówki. Wszak wczoraj zagrali na świetnej skuteczności za 3 pkt (mocno powyżej średniej w sezonie), co raczej nie powinno się powtórzyć. Dodając do tego impotencję strzelecką 2 x 4 minuty ze strony Guaros =&gt; finał znamy. Jeśli będą zmotywowani przez cały mecz, to powinno ogarnąć imho dwucyfrówkę.

Quebradillas to dziwna drużyna, choć generalnie dość mocna i w miarę zbalansowana. Inna motywacja u nich w grze przeciwko ogórkom, a inna wobec starcia z, nieco lepszym niż przeciętna ligi, zespołem. Myślę, że przyjście Danielsa (jeśli zagra) zrobi swoje =) Liczę tutaj tez na to, że będą konkretniej bronili trumny, i dawali pole do popisu zza łuku dla zawodników Aguady ... a to powinno być wodą na młyn.

Za 3-4 godziny będziemy wiedzieć na ile nasze przypuszczenia się sprawdzily =)

5567 719

5567

Użytkownik
Guaros de Lara over 92,5 @1,85

Chyba ze 3 razy pod rząd zarobilem grając over na nich, ale ani razu nie podawalem tu. Oby i tym razem bylo ok.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Sparks -0.5 w 1szej kwarcie @ 1.91 w 5Dimes.Pierwsze koty za ploty ale gramy za 1.5 stalej stawki bo value jest. To na poczatek. Jeszcze mamy za 1.5 godziny Quilmes, plus bedzie sie myslalo na live u Sparks.
Sparks 27:17...⛔ ⛔ ⛔ Jak value to value!:p Dobry poczatek nocki.

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom